Konstruktivt debatmøde på ECCO Centeret
Konstruktivt debatmøde på ECCO Centeret
Konstruktivt debatmøde på ECCO Centeret
Konstruktivt debatmøde på ECCO Centeret

Konstruktivt debatmøde på ECCO Centeret

Skrevet d. 8. december 2016 af
Kim Møller

 

Onsdag aften havde TM Tønder inviteret nuværende og kommende sponsorer samt andre interesserede til et debat og orienteringsmøde, hvor den ny sammensatte bestyrelse berettede om bestyrelsens konstruktion, organisering og nogle af fremtidsplanerne med arbejdet i TM Tønder.

Bestyrelsen har organiseret sig med forskellige udvalg, som varetager fx sponsorater, økonomi, det sportslige og nytænkning i forhold til kommende tiltag.

Efter velkomst af formand Robert Okholm og efterfølgende oplæg fra Peder Winther og Keld Hansen, var der mulighed for debat blandt de fremmødte. Her kom der rigtige mange gode inputs på notatblokken og den nye bestyrelse fik således suppleret ”to do listen” med mange gode og konstruktive forslag til det kommende arbejde.

Mødet var præget af en meget positiv holdning, og derfor var såvel formanden for sponsorudvalget, Peder Winther og direktør Alex Petersen, fortrøstningsfulde omkring de udfordringer som er med at skabe et økonomisk grundlag for tophåndbold i Tønder Kommune.

”Vi er optimistiske! Det er dog åbenlyst, at vi mangler både penge, og flere personer som vil yde en indsats for klubben, hvis projektet skal lykkes. Det er derfor en opfordring til de der har tid og lyst – Meld jer til en af os fra bestyrelsen og giv en hånd med. Således også til de erhvervsdrivende som endnu ikke er sponsorer – vi vil gerne have jer med på holdet”, siger formanden for sponsorgruppen, Peder Winther.

Også Alex Petersen ser positivt på opgaverne efter gårsdagens møde:

”Vi ønsker at skabe et ansvarligt økonomisk afsæt til fortsat at kunne være med i ligaen, og efter i aften er jeg klart mere optimistisk. Der er mange som har bidraget med positive inputs – både til hvad vi kan gøre nu og her, men også hvad vi kan gøre i den resterende del af sæsonen og de kommende sæsoner. Det handler om nye aktiviteter og events – både i forbindelse med klubbens kampe, men også i forhold til aktiviteter på dage, hvor der ikke er kampe i hallen. Vi ser frem til det kommende arbejde og tager meget gerne mod personer, der har lyst at give en hånd med”, slutter direktør Alex Petersen

TM Tønder tager fredag aften hul på 2. turneringshalvdel, og skal her på en svær opgave, når de på udebane møder Skjern Håndbold. Et hold som TM Tønder gav fin modstand i sæsonåbningen på hjemmebane, hvor holdet dog måtte se sig slået 26-29.

Næste hjemmekamp er onsdag den 14. december klokken 19:00, når TTH Holstebro gæster Tønder Sport – og Fritidscenter. Sæt kryds i kalenderen og mød op i Tønder Hal 2 og vær med når der spilles tophåndbold i Tønder – vi ses!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
2 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
5 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
1 uge siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
4 dage siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

2.halvsæson indledes

2.halvsæson skydes i gang i kommende weekend og TM Tønder skal...
2 dage siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Finn og Jens informerer om støtteturen

Som repræsentanter for TMT Støtteforening var Jens Malle og Finn Hedegaard...
3 dage siden