Kontraktforlængelser

Kontraktforlængelser

Klubben forlænger med stregspiller og topscorer, ligesom et comeback er undervejs.
Der arbejdes på yderligere forstærkninger frem mod den kommende sæson.

Klubben er i fuld gang med at sammensætte truppen til den kommende sæson, og i den forbindelse er det glædeligt at kunne offentliggøre en forlængelse med to vigtige spillere.

Det er glædeligt, at aftalen med topscorer Kristoffer Vestergaard er forlænget med 2 år. Kristoffer har spillet en flot sæson, hvor han har spillet alle 26 kampe, og scoret 177 mål, hvilket placerer ham som den næstmest scorende i rækken. Den teknisk dygtige og flittig scorende bagspiller, glæder sig til endnu en sæson i klubben:
”Jeg er rigtig glad for at forlænge med TM Tønder. Jeg har haft et fantastisk første år i Tønder, og føler, at jeg har udviklet mig individuelt på et hold der spiller frisk til. Det er også blevet til næsten 200 mål fra min side, hvilket jeg er tilfreds med. I næste sæson håber jeg at vi kan lægge til på det hele som hold. Klubbens ambition om at vi skal præstere bedre til den kommende sæson, passer mig rigtig godt, og det glæder jeg mig meget til at bidrage til.”

Forlængelsen med Kristoffer Vestergaard glæder cheftræner Michael Wollesen:
”Kristoffer har i denne sæson bevist sit store potentiale både som spilstyrer, afslutter og facilitator i angrebsspillet. Han besidder en vanvittig god spilintelligens, som spillerne omkring ham nyder godt af. Udover at yde et vigtigt bidrag på banen er Kristoffer velanset uden for banen, hvor han er vellidt og respekteret af sine medspillere. Han har en stor andel i, at vi i den netop overståede sæson var det fjerde bedste angrebshold vurderet på antal scoringer. Der er stadig udvikling for Kristoffer i såvel det defensive samt offensive, og jeg er sikker på, at vi i næste sæson vil se Kristoffer præstere på et lige så højt niveau, hvis ikke højere.”

Slutteligt har stregspiller Rune Hinrichsen sat sin signatur på en forlængelse med klubben. Han glæder sig til at fortsætte den gode udvikling i klubben:
”Jeg har valgt at forlænge min kontrakt med TM Tønder, fordi jeg er faldet godt til i klubben, og fordi jeg kan udvikle mig yderligere håndboldmæssigt her i klubben. Jeg ser meget frem til at være med til at gøre en forskel på banen. Så glæder jeg mig også til at spille i hal 2 igen, hvor vi næste sæson vil have en masse positive oplevelser sammen med fansene og holdet.”

Rune er en lokal spiller, som Michael Wollesen roser for indsatsen i denne sæson:
”Rune har i denne sæson gennemgået en flot udvikling. Efter hans ankomst fra Flensburg skulle han vænne sig til et nyt spilkoncept, og det har naturligt nok taget sin tid. Han har dog hele tiden arbejdet stenhårdt, hvilket også kendetegner ham som person. Fra at have en mindre rolle har han de seneste par måneder fået større og større ansvar, og han har i den grad grebet chancen. Rune er en fysisk stærk spiller, der har sine forcer i defensiven. Derudover har han lederegenskaber, som vil komme klubben og holdet til gavn næste sæson. Jeg glæder mig over, at Rune vil videreudvikle sig i Tønder den kommende sæson.”

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold