Krarup: Vi halter efter

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det første Lars Krarup sagde et stykke tid efter kampen, da han analyserede kampens forløb. Læs den hudløs ærlige cheftræners ord her.

“Jeg synes at de første 10 minutter er brugbare. Der leverer vi på et rigtigt godt niveau, og så er det som om vi går fuldstændig i stå i begge ender. Vi stopper med at dække op og det er selvfølgelig også svært at dække op for 7-6 i 50 minutter. Det er Odense rigtig gode til, er lige rykket op med det, men jeg synes bare at vi var godt forberedte på dem. Set udefra var det nok svært at se, men vi har set meget af deres 7-6 og trænet det meget. Alligevel synes jeg at vi halter bagefter”.

“Og når så vi kommer op til noget der bare ligner kontakt, så bliver vi ramt af nogle individuelle fejl, i 1.halvleg især tekniske fejl. Spillerne klager over en bold der er glat og at der er varmt, men det var der jo også for Odense, det er jo lige for begge hold. Så det var en 1.halvleg, hvor vi er heldige med at få uafgjort 15-15″.

I 2.halvleg får de en bedre start end os, og så ligger vi bare og halter efter. Vi var jo nærmest ikke foran i 2.halvleg og så til sidst, må vi bare sige at det er så heldigt som det overhovedet kan være. Dygtigt selvfølgelig af Skov, men heldigt med rødt kort og straffekast og så målet til sidst. Og så nød vi bare at spille i så vild en kulisse, og så tæt som det var og så alligevel være så snarrådig til sidst. Det er jo vildt at vi kommer herfra med et point. Fortjent? Nej, det er det ikke”.

“Vi prøver at finde det positive frem i, at vi spiller den dårligste kamp i hele opstartsfasen, og så får vi alligevel et point ud af det. Det prøver vi at tage med som det positive, men lige nu føles det som et nederlag” slutter Lars Krarup