Kvik fløj forlænger
Kvik fløj forlænger
Kvik fløj forlænger
Kvik fløj forlænger

Kvik fløj forlænger

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

Skrevet d. 5. juli 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Kvik fløj forlænger

TM Tønder håndbold forlænger aftalen med venstre fløj Jesper Redlefsen.

Klubben har forlænget aftalen med Jesper, således han også i den kommende sæson tørner ud for TM Tønder. Jesper er en lokal spiller, der har fået hans håndboldopvækst i Møgeltønder UIF og efterfølgende TM Tønder ungdom, inden han havde to sæsoner i Skanderborg Håndbold.

De seneste fire sæsoner har Jesper spillet seniorhåndbold i TM Tønder, hvor han har været en fast del af førsteholdstruppen. Han er kommet tilbage efter en skadespause, og i forrige sæson spillede Jesper 25 kampe. og blev den næstmest scorende i truppen med 79 scoringer.

Jesper Redlefsen blev den næstmest scorende i truppen med 79 scoringer, og det glæder cheftræner Michael Wollesen at have Jesper i truppen i den kommende sæson: ”Jesper har spillet en flot sæson, og det glæder mig, at han fortsætter i klubben. Det er altid rart, når lokale spillere repræsenterer klubben. Jesper har i den netop overståede sæson, i særdeleshed, givet prøver på sit eminente forsvarsspil, hvor han er en af de bedste, hvis ikke den bedste i 1.division, til at bolderobre. Derudover er han en formidabel kontraspiller. Jesper kan stadig udvikle sig på afslutningsdelen og effektiviteten, hvilket jeg er sikker på, han gør de kommende år. Med Victor og Jesper som fløjduo ser det meget lovende ud, og jeg er overbevist om, at de via et godt samarbejde kan være med til at udvikle hinanden, til glæde og gavn for holdet og klubben.”

Også Jesper Redlefsen glæder sig til at fortsætte karrieren i TM Tønder Håndbold:
”Jeg er selvfølgelig meget glad for at jeg kunne få endnu en sæson i klubben. Det er her jeg føler mig hjemme, hvilket også er grunden til at jeg gerne ville tage endnu en tørn for klubben. I forhold til næste sæson, så tror og håber jeg da at vi kan bygge endnu et lag på niveauet. Vi har en del gengangere som skal være med til at danne grundstammen. Dertil kommer der nogle spændende unge spillere ind i truppen! Jeg tror det bliver rigtig godt!”

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold Elite A/S

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden