Lars Krarup: Jeg er meget fortrøstningsfuld

Lars Krarup: Jeg er meget fortrøstningsfuld

Inden sommerferien var alle de nye spillere inviteret til mandags/tirsdags træning med Lars Krarup i fire uger og det tilbud tog de fleste imod, men hvad fik cheftræneren ud af de træninger:

“Jeg synes at vi havde nogle gode træninger og det vigtigste var at vi lige lærte hinanden at kende, også rent socialt, så man lige vidste hvem man skulle møde, her efter sommerferien. Rent sportsligt gav det ikke så meget, men vi fik da rørt en bold og spillet mod to mål, men det taktiske, det var der ikke noget af”, siger Lars Krarup, da vi mødte ham efter kampen mod SønderjyskE.

Efter at det meste af juli har stået på ferie, har drengene trænet i en uge, inden første træningskamp bød på SønderjyskE, der er en fast del af håndboldligaen gennem mange år. Den kamp blev tabt med 24-29, men Lars Krarup var nu ganske tilfreds med hvad han så, fredag middag:

“Som jeg lige har sagt til drengene, så synes jeg at vi har et udfald på 10 minutter, hvor vi lige tager nogle dumme beslutninger i angrebet, og giver dem nogle alt for lette kontramål. Jeg synes ellers at vi har snor i dem i første halvleg og i starten af anden, men så træffer vi de her dumme beslutninger. Det var nu også forventligt, for vi har ikke arbejdet meget med angrebet, men haft fokus på at få spillet et 6-0 forsvar sammen. Vi skal have 12 nye mand spillet sammen og der har vi lige nu fokus på forsvarsdelen. Så jeg synes egentligt at 50 minutter, det er jeg ganske godt tilfreds med lige nu. Jeg er meget fortrøstningsfuld, jeg synes det ser rigtig fint ud, og vi har mange forskellige ting vi kan smide i puljen. Vi taber med 5 mål til et ligahold, der har profiler som har prøvet meget mere, end vores drenge har. Og det vigtigste jeg så i dag var at folk ikke gav op. Der blev kriget og jeg synes at folk skal have ros, for der blev gået til stålet, og det gjorde der i 60 minutter på den defensive del” slutter en tilfreds cheftræner.