Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Lasse Nikolajsen er rykket fra fløjen til bagkæden.

Skrevet d. 2. februar 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Som ungdomspiller var Lasse Nikolajsen en rigtig dygtig venstre back, men efterhånden blev venstre fløj hans fortrukne plads. Det var også som fløj han blev hentet til TM Tønder for to år siden, ligesom det er hans kvaliteter på fløjen der har fået Erik Veje Rasmusen til at hente ham til Århus fra næste sæson. Jan Paulsen manglede dog fart i TM Tønders bagkæde og sendte Lasse ind på venstre back. Det gav kortvarigt nogle udfordringer, men man kan også se en stor udvikling i processen.

– Det er jo en kæmpe omvæltning, siger Lasse selv og fortsætter: – men det er sjovt og det er en udfordring. Og udfordringer skal man tage imod når de kommer, og det synes jeg da også at jeg har gjort. Jan og mine holdkammerater har virkelig bakket op om mig, jeg er ny derude, så jeg har lyttet til hvad der er blevet sagt til mig.

Som back har man bolden rigtigt meget og det har Lasse udnyttet. I kampen lørdag aften i Odense kunne fynboernes forsvar slet ikke finde ud af at dække ham op og han strøg igennem og med hans gode skud scorede han hele 9 gange.

Ja, i dag var det selvfølgelig ekstra fedt, for jeg kunne komme igennem, det har jeg ikke helt kunnet i de forrige kampe. Der har jeg godt nok kunnet komme på kant men kom ikke helt igennem, manglede lige det sidste. I dag ved jeg ikke om jeg lige får lov til at tage et ekstra skridt et par gange, men jeg kom i hvert fald helt igennem i forhold til tidligere kampe. Det var fedt og at den så også gik ind, det var bare…..

Lasse Nikolajsen er nu holdets 4.mest scorende spiller med 66 mål i 19 kampe.

Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden