Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Lasse Nikolajsen er rykket fra fløjen til bagkæden.

Skrevet d. 2. februar 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Som ungdomspiller var Lasse Nikolajsen en rigtig dygtig venstre back, men efterhånden blev venstre fløj hans fortrukne plads. Det var også som fløj han blev hentet til TM Tønder for to år siden, ligesom det er hans kvaliteter på fløjen der har fået Erik Veje Rasmusen til at hente ham til Århus fra næste sæson. Jan Paulsen manglede dog fart i TM Tønders bagkæde og sendte Lasse ind på venstre back. Det gav kortvarigt nogle udfordringer, men man kan også se en stor udvikling i processen.

– Det er jo en kæmpe omvæltning, siger Lasse selv og fortsætter: – men det er sjovt og det er en udfordring. Og udfordringer skal man tage imod når de kommer, og det synes jeg da også at jeg har gjort. Jan og mine holdkammerater har virkelig bakket op om mig, jeg er ny derude, så jeg har lyttet til hvad der er blevet sagt til mig.

Som back har man bolden rigtigt meget og det har Lasse udnyttet. I kampen lørdag aften i Odense kunne fynboernes forsvar slet ikke finde ud af at dække ham op og han strøg igennem og med hans gode skud scorede han hele 9 gange.

Ja, i dag var det selvfølgelig ekstra fedt, for jeg kunne komme igennem, det har jeg ikke helt kunnet i de forrige kampe. Der har jeg godt nok kunnet komme på kant men kom ikke helt igennem, manglede lige det sidste. I dag ved jeg ikke om jeg lige får lov til at tage et ekstra skridt et par gange, men jeg kom i hvert fald helt igennem i forhold til tidligere kampe. Det var fedt og at den så også gik ind, det var bare…..

Lasse Nikolajsen er nu holdets 4.mest scorende spiller med 66 mål i 19 kampe.

Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse Stregspiller

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S TM Tønder Håndbold har sikret...
2 år siden

Pressemeddelelse TM Tønder

Morten Jørgensen stopper i TM Tønder efter denne sæson, ligesom der...
2 år siden

TMT søger videomand

45 årige Peter Christensen har nu i 11 år sørget for...
1 år siden

Sejr i fantastisk kulisse

Det var – med stor sandsynlighed – årets kamp i 1....
1 år siden

Pressemeddelelse TM Tønder

TM Tønder Håndbold har fra de kommende to sæsoner sikret sig...
2 år siden

Gode takter i første træningskamp

Torsdag aften spillede de to 1.divisionsmandskaber fra TM Tønder og HC...
2 år siden

Velbesøgt informationsmøde

Der var varmt i det velbesøgte lokale hos Sydbank i Tønder,...
2 år siden

Pressemeddelelse

Lasse Hamann Boeriths udnytter en option i hans kontrakt, og siger...
1 år siden

Sæsonens sidste kamp

Det har været en lang sæson for TM Tønder, og det...
2 år siden

Torben S: Det bliver absolut ikke let

Hele spillertruppen holder ferie lige nu, og ud over at batterierne...
2 år siden

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S TM Tønders træner Torben Sørensen...
1 år siden

Drømmen gik i opfyldelse

Søndag eftermiddag startede turneringen for TM Tønders herrer i 1. division....
1 år siden

Sørensen: Kampen der havde alt – også en efterfølgende protest.

TM Tønder var søndag aften den ene hovedpart i en fantastisk...
1 år siden

Sejr i fin træningskamp

Tirsdag aften spillede TM Tønder sæsonens fjerde træningskamp, da de i...
2 år siden

Pressemeddelelse

TM Tønder Håndbold har forlænget kontrakten med højre fløj Hans Martin...
2 år siden

Pressemeddelelse ang. appelsagen.

pressemeddelelse, TM Tønder, 4. maj 2018  DHF har igen ikke styr...
2 år siden

Program for træningskampe

Efter den store udskiftning i truppen, og den lange pause siden...
2 år siden

Afgørelse i protestsag

Disciplinærinstansen for Håndboldliga og 1. division har dags dato truffet afgørelse i...
1 år siden

Søndag skal vi møde to top 4 hold

Overskriften kan måske lyde lidt tricky, men når TM Tønder søndag...
1 år siden

Suveræne knægte

Mange spillere stopper i TMT efter denne sæson, men nogle af...
2 år siden

Sejr i Randers

TM Tønder var lørdag eftermiddag på besøg i Arena Randers, hvor...
1 år siden

Velbesøgt træningskamp i Tønder Hal 2

Torsdag aften vandt TM Tønder årets første træningskamp, hvorefter holdet tog...
2 år siden

Damer er tilbage i TMT

Motto’et er “Her er plads til alle” og derfor stiller damerne...
2 år siden

TM Tønder er med ved Rigtige mænd løbet

I 20 byer landet over, er der rigtige mænd løb, på...
2 år siden

Boeriths: Vi spiller sammen som hold

Lasse Hamann-Boeriths har i den grad fået nettet til at blafre...
1 år siden