Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Lasse Nikolajsen er rykket fra fløjen til bagkæden.

Skrevet d. 2. februar 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Som ungdomspiller var Lasse Nikolajsen en rigtig dygtig venstre back, men efterhånden blev venstre fløj hans fortrukne plads. Det var også som fløj han blev hentet til TM Tønder for to år siden, ligesom det er hans kvaliteter på fløjen der har fået Erik Veje Rasmusen til at hente ham til Århus fra næste sæson. Jan Paulsen manglede dog fart i TM Tønders bagkæde og sendte Lasse ind på venstre back. Det gav kortvarigt nogle udfordringer, men man kan også se en stor udvikling i processen.

– Det er jo en kæmpe omvæltning, siger Lasse selv og fortsætter: – men det er sjovt og det er en udfordring. Og udfordringer skal man tage imod når de kommer, og det synes jeg da også at jeg har gjort. Jan og mine holdkammerater har virkelig bakket op om mig, jeg er ny derude, så jeg har lyttet til hvad der er blevet sagt til mig.

Som back har man bolden rigtigt meget og det har Lasse udnyttet. I kampen lørdag aften i Odense kunne fynboernes forsvar slet ikke finde ud af at dække ham op og han strøg igennem og med hans gode skud scorede han hele 9 gange.

Ja, i dag var det selvfølgelig ekstra fedt, for jeg kunne komme igennem, det har jeg ikke helt kunnet i de forrige kampe. Der har jeg godt nok kunnet komme på kant men kom ikke helt igennem, manglede lige det sidste. I dag ved jeg ikke om jeg lige får lov til at tage et ekstra skridt et par gange, men jeg kom i hvert fald helt igennem i forhold til tidligere kampe. Det var fedt og at den så også gik ind, det var bare…..

Lasse Nikolajsen er nu holdets 4.mest scorende spiller med 66 mål i 19 kampe.

Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Thomas Clausen stopper i TMT

Thomas Clausen stopper i TM Tønder med udgangen af denne sæson....
4 uger siden

Ungdomslandsholdsspiller til TM Tønder.

TM Tønder henter igen til den kommende sæson en U21 landsholdsspiller,...
3 dage siden

Ny stregspiller til TMT

TM Tønder henter ny stregspiller. Phillip Lyngby har underskrevet en 2-årig...
3 uger siden

Ung venstrefløj til TMT

TM Tønder har underskrevet en 2-årig aftale med fløjspilleren Nicolaj Snogdal,...
3 uger siden

TMT henter stregspiller i Skovbakken

TM Tønder har indgået aftale med den 21-årige stregspiller, Carl Søndergaard,...
2 uger siden

Ung bagspiller til TMT

TM Tønder har underskrevet en 2-årig aftale med Malthe Damgaard, der...
2 uger siden

Jesper stopper

Efter 5 seniorsæsoner i TM Tønder Håndbold, stopper venstre fløj Jesper...
9 timer siden

Stor sejr i Århus

TM Tønder spillede en fremragende kamp i Århus, hvor alle bød...
3 uger siden

Pokalkamp i Kibæk

Kibæk Krydsfelt er navnet på det flotte idrætcenter i Kibæk, syd...
4 dage siden

Meyer Ejlersen piller Odder ned

TM Tønder kom godt fra start og bragte sig foran 4-1...
4 uger siden

TMT 2 slår rækkens bedste hjemmehold

Kiggede man på stillingen inden weekendens kamp, så var det nummer...
2 uger siden

Vigtig sejr til U19 drenge

Der var nerve på, til søndagens kamp mellem TM Tønders U19...
5 dage siden

Spændende opgør venter i Århus

Århus HC har 21 point og TM Tønder har 19. Århus...
3 uger siden

Andetholdet taber taktisk slag

TM Tønder 2 har spillet fantastisk på hjemmebane i denne sæson,...
3 uger siden

Stor søndag venter

På søndag kan TM Tønder Håndbold tage endelig afstand til nedrykningsstregen,...
4 uger siden

Snæver sejr på Fyn

Der er mange kampe på fyn, for 3.divisions herrerne og søndag...
4 dage siden

Turen går til Ølstykke

Lørdag går turen til Ølstykkehallen, hvor vi ikke har spillet i...
1 dag siden

Generalforsamling i Støtteforeningen

Til medlemmer af TM Tønders støtteforening I henhold til vedtægternes bestemmelser...
1 uge siden

Elever gik over en million skridt

11 elever fra Tønder Ungdomsskole & STU gik 1.164.695 skridt for...
3 uger siden