Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Lasse Nikolajsen er rykket fra fløjen til bagkæden.

Skrevet d. 2. februar 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Som ungdomspiller var Lasse Nikolajsen en rigtig dygtig venstre back, men efterhånden blev venstre fløj hans fortrukne plads. Det var også som fløj han blev hentet til TM Tønder for to år siden, ligesom det er hans kvaliteter på fløjen der har fået Erik Veje Rasmusen til at hente ham til Århus fra næste sæson. Jan Paulsen manglede dog fart i TM Tønders bagkæde og sendte Lasse ind på venstre back. Det gav kortvarigt nogle udfordringer, men man kan også se en stor udvikling i processen.

– Det er jo en kæmpe omvæltning, siger Lasse selv og fortsætter: – men det er sjovt og det er en udfordring. Og udfordringer skal man tage imod når de kommer, og det synes jeg da også at jeg har gjort. Jan og mine holdkammerater har virkelig bakket op om mig, jeg er ny derude, så jeg har lyttet til hvad der er blevet sagt til mig.

Som back har man bolden rigtigt meget og det har Lasse udnyttet. I kampen lørdag aften i Odense kunne fynboernes forsvar slet ikke finde ud af at dække ham op og han strøg igennem og med hans gode skud scorede han hele 9 gange.

Ja, i dag var det selvfølgelig ekstra fedt, for jeg kunne komme igennem, det har jeg ikke helt kunnet i de forrige kampe. Der har jeg godt nok kunnet komme på kant men kom ikke helt igennem, manglede lige det sidste. I dag ved jeg ikke om jeg lige får lov til at tage et ekstra skridt et par gange, men jeg kom i hvert fald helt igennem i forhold til tidligere kampe. Det var fedt og at den så også gik ind, det var bare…..

Lasse Nikolajsen er nu holdets 4.mest scorende spiller med 66 mål i 19 kampe.

Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
2 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
1 uge siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
2 uger siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
3 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
4 uger siden

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet...
1 dag siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
2 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
3 dage siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
4 uger siden