Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Lasse Nikolajsen er rykket fra fløjen til bagkæden.

Skrevet d. 2. februar 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Som ungdomspiller var Lasse Nikolajsen en rigtig dygtig venstre back, men efterhånden blev venstre fløj hans fortrukne plads. Det var også som fløj han blev hentet til TM Tønder for to år siden, ligesom det er hans kvaliteter på fløjen der har fået Erik Veje Rasmusen til at hente ham til Århus fra næste sæson. Jan Paulsen manglede dog fart i TM Tønders bagkæde og sendte Lasse ind på venstre back. Det gav kortvarigt nogle udfordringer, men man kan også se en stor udvikling i processen.

– Det er jo en kæmpe omvæltning, siger Lasse selv og fortsætter: – men det er sjovt og det er en udfordring. Og udfordringer skal man tage imod når de kommer, og det synes jeg da også at jeg har gjort. Jan og mine holdkammerater har virkelig bakket op om mig, jeg er ny derude, så jeg har lyttet til hvad der er blevet sagt til mig.

Som back har man bolden rigtigt meget og det har Lasse udnyttet. I kampen lørdag aften i Odense kunne fynboernes forsvar slet ikke finde ud af at dække ham op og han strøg igennem og med hans gode skud scorede han hele 9 gange.

Ja, i dag var det selvfølgelig ekstra fedt, for jeg kunne komme igennem, det har jeg ikke helt kunnet i de forrige kampe. Der har jeg godt nok kunnet komme på kant men kom ikke helt igennem, manglede lige det sidste. I dag ved jeg ikke om jeg lige får lov til at tage et ekstra skridt et par gange, men jeg kom i hvert fald helt igennem i forhold til tidligere kampe. Det var fedt og at den så også gik ind, det var bare…..

Lasse Nikolajsen er nu holdets 4.mest scorende spiller med 66 mål i 19 kampe.

Lasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imodLasse Nikolajsen: En udfordring jeg har taget imod

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden