LINE ER FRIVILLIG

LINE ER FRIVILLIG

Hvis du kigger op på balkonen under en hjemmekamp, så vil du se Line Gehrt stå midt på balkonen bag et kamera. Til stort set hver eneste hjemmekamp. Line Gehrt fra Abild er frivillig i TM Tønder og har været det i tre år.

“ Det er fedt at være frivillig. Jeg er glad hver eneste gang, jeg skal herned. Der er et rigtig godt sammenhold i klubben, så alle hilser på alle og snakker med hinanden. Også spillerne. Det kan jeg rigtig godt lide,” fortæller Line.

De frivillige bliver også inviteret med til arrangementer og oplever, at der bliver sat pris på deres indsats. “Jeg kan godt lide, at jeg kan gøre en lille ting, som faktisk har stor betydning for klubben. Det giver mig glæde,” forklarer Line. Line har mulighed for at blive afløst, hvis hun bliver forhindret: “Men jeg vil virkelig gerne komme, så det bliver prioriteret højt at kunne være her”

Egentlig sagde Line nej, da hun for tre år siden blev spurgt, om hun ville påtage sig det frivillige job med at filme hjemmekampene. “Jeg var bange for, at jeg ikke kunne finde ud af det. Men så var jeg med hernede til nogle træningskampe og fandt ud af, at det ikke var så svært. Klubben er virkelig god til at tage mod nye frivillige og lære dem op. Man bliver bestemt ikke smidt ud på dybt vand,” har Line erfaret.

Der er planer om at optage kampene automatisk inden længe, så Lines job bliver droppet. “Jeg ved ikke, hvad der så skal ske, men jeg er nysgerrig på, hvilke muligheder, der er. Jeg er blevet spurgt, om jeg kunne tænke mig at sidde ved dommerbordet. Det er noget helt nyt, men oplevelsen med at have jobbet ved kameraet har ikke afskrækket mig, så måske prøver jeg det,” siger Line Gehrt.

TM Tønder har også brug for dig. Kunne du tænke dig at være frivillig, så har klubben mange forskellige typer frivillige opgaver. Ring til Kim Wittenkamp på 4215 6996 og hør mere. Eller send en mail til kw@tmth.dk