Livestreaming

Livestreaming

TM Tønder har livestreamet de sidste par hjemmekampe og selvom billedet har været fint på computeren der stod i hallen, var det ikke så godt ude i stuerne. Vi har livestreamet med det udstyr der var til rådighed og gjort det bedste vi kunne for at i kunne følge med hjemmefra.

Nu forsøger vi at tage endnu et skridt. Vi har allieret os med folk der har mere forstand på teknik, end vi selv har. Vi vil derfor forbedre vores næste livestream væsentligt, med bedre billed og lydkvalitet, samt scoretavle med mere. Udfordringen bliver at få sendt signalet hjem i jeres stuer, så det bliver lige så godt som signalet på computeren i hallen. Det skal vi nok få til at lykkes.

Desværre må vi ikke livestreame onsdagens super vigtige kamp mod SUS Nyborg, men til gengæld går vi i luften med vores nye streamings projekt, lørdag den 27.februar mod Otterup. Den kamp er blevet fremrykket til klokken 14.00, således at den ikke kommer i vejen for nogen TV kampe.

Hvad der sker efter 1.marts er endnu usikkert. Kan vi lukke tilskuere ind, kan vi næppe streame. Ellers venter vi og ser om aftalen med TV2 forlænges og så streamer vi naturligvis videre resten af sæsonen. Foreløbig trykker vi tomlen for at alt snart bliver normalt igen.

På billedet ses vores fotograf Jane R. Ohlsen, InFoto Højer, som ikke har noget med vores livestreaming at gøre.