Livio: Vi forsvarer super godt

Livio: Vi forsvarer super godt

TM Tønder vandt 27-25 ude over liganedrykkerne fra Skive og det var med et yderst decimeret hold, hvor der mere eller mindre kun var udskiftningsmuligheder på venstre back, målmand og streg. Det betød at der var masser af spilletid til Madsen, Bergholt, Filtenborg, Balsby, Meyer og Livio Klausen.

Og netop Livio Klausen, der efter 15 minutter var eneste venstrehåndede bagspiller tilbage spillede en rigtig flot kamp. Ud over de to mål var han særdeles velspillende, lagde stort pres på Skives meget stærke forsvar og spillede med en ro, der gjorde hans fejlmargin særdeles lille. Efter kampen var det da også en tilfreds Livio klausen der gjorde status:

“Først og fremmest synes jeg at det var en rigtig god kamp. Da vi får Thomas skadet og Vestergaard sidder ude, så var der ikke så meget at gøre med på højre back. Jeg synes at vi spiller stille og roligt og kommer til gode chancer og scorer de mål vi skal. Desuden forsvarer vi bare super godt i 6-0, får nogle dumme udvisninger, men forsvarer os stadig godt i undertal også fem mod syv”.

Kom i hallen på søndag den 18.september klokken 15.00 når stærke Skovbakken kommer.