Lørdag er vores hold hjemme igen
Lørdag er vores hold hjemme igen
Lørdag er vores hold hjemme igen
Lørdag er vores hold hjemme igen

Lørdag er vores hold hjemme igen

TM Tønder får lørdag besøg af stærke Team Sydhavsøerne

Skrevet d. 14. november 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Lørdag er vores hold hjemme igen

Det er ved at være længe siden, at vores hold sidst har spillet hjemme i Tønder Hal 2. Men lørdag klokken 15:30 er ventetiden forbi – her tager øjeblikkets nummer 1 i 1. division mod de lollandske gæster fra Team Sydhavsøerne. Det er et stærkt mandskab der kommer på besøg, og vi skal have mange folk i hallen, så vores spillere får velfortjent opbakning i kampen om vigtige point.

Holdet har to kampe i træk været på udebane i det nordvestjyske. Først blev Stoholm besejret efter en noget svingende indsats. Dernæst viste holdet via en mandfolkepræstation højt niveau, da de i lørdags spillede flot håndbold og vandt med 37-32 i Skive. I det hele taget har holdet vist stabilt niveau i de første 9 kampe, og det har bragt TM Tønder alene i spidsen af rækken – med fire point ned til Fredericia på 2. pladsen. Det betyder også, at vi nu er holdet alle ville besejre. Træner Torben Sørensen har da også stort fokus på at bevare den ydmyg tilgang til tingene, og understreger vigtigheden af at tage en kamp ad gangen. Resultaterne har naturligvis skabt en god tro på tingene, og stemningen i truppen er da også – i følge Torben Sørensen – lige så god som den nuværende placering:
“Vi har i denne uge fortsat de gode træningspas, og spillerne viser høj moral. Det er fedt at se, hvordan de har fokus på hele tiden at blive bedre – der er bestemt ikke nogen i truppen der hviler på laurbærerne. Vi er bevidste om, at lørdagens kamp mod TSØ bliver en vanskelig og formodentlig tæt affære. Vi er spændte på at møde dem, da de er et anderledes hold end de tidligere modstandere. Det er på en måde et uforudsigeligt hold, hvor der er mange dygtige individuelle spillere. Ikke mindst i kraft af en af divisionens største profiler, Martin Vilstrup Andersen, men også deres topscorer Bastian Stræde, Jonas Løkken, Morten Damgaard samt ikke mindst deres rutinerede målmand Nikolaj Frejlev, er alle spillere som altid holder højt niveau”.

Team Sydhavsøerne er et hold, en klub – ja en hel egn, som rigtig gerne vil mere end spille i 1. division. Holdet har de seneste sæsoner været en fast bestanddel af toppen i 1. division, men mangler lige det sidste for at tage næste step. De lagde flot ud i denne sæson, men på det seneste har marginalerne ikke været på deres side. Det betyder de har haft nogle pointtab, og er i øjeblikket placeret som nummer 4:
“Lørdagens modstander startede fornemt i sæsonen, hvor de efter 5 kampe havde maximum point. Herefter blev det til et nederlag til Randers, som blev fulgt op af en sejr mod Otterup. I de to seneste kampe har de tabt mod henholdsvis Fredericia og Odder, så de er med garanti toptændte for at hente point med hjem fra Tønder. I begge de foregående kampe har de haft stærke come backs, men er alligevel endt med at tabe. Det er et hold der aldrig giver op, og når det kører for dem, så spiller de virkelig flot håndbold. De er godt sammenspillet, og kender dermed hinanden godt. Offensivt går det stærkt, og de er meget angrebsivrige. Jeg synes de er dygtige til at sætte hinanden i scene, så vi skal virkelig være koncentreret fra start til slut”, slutter cheftræner Torben Sørensen.

Det er på lørdag det gælder, så kom nu i hallen og vær med til at støtte vores spillere på vej mod point. De fortjener stor opbakning, efter at have vundet de første 9 kampe.
Kampen fløjtes i gang klokken 15:30, og dommere i kampen er Martin Clausen & Rasmus Sørensen.

Vi glæder os til at se jer – SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden