Lørdagskamp for vores hold
Lørdagskamp for vores hold
Lørdagskamp for vores hold
Lørdagskamp for vores hold

Lørdagskamp for vores hold

Turen går lørdag til Aarhusforstaden Skæring, hvor HEI venter i næste spillerunde

Skrevet d. 25. januar 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Lørdagskamp for vores hold

Lørdag eftermiddag klokken 15:00 løber TM Tønder på banen i Skæringhallen, hvor hjemmeholdet fra HEI byder op til kamp. TM Tønder skal op mod en modstander der er placeret som nummer 12 i rækken, og de kæmper derfor en gevaldig kamp om at komme over nedrykningsstregen. 

HEI Skæring er et ungt mandskab, der består af dygtige individuelle spillere med en god håndboldforståelse. Det så vi i det første indbyrdes opgør i Tønder Hal 2, hvor holdet fulgte rigtig godt med TM Tønder, der først med ca et kvarter tilbage fik skabt det afgørende forspring. Gennem sæsonen har HEI da også lavet fornemme resultater ved bl.a. at vinde med 12 mål over HØJ, besejre Frederikshavn med 8 mål, samt en sejr ude over Randers. Det er resultater man skal have respekt for, selvom vores hold er placeret betydelig bedre i rækken. Men hjemme i Skæring Hallen kan de være en svær modstander!!

TM Tønder truppen er stadig ramt af skader til Jesper Redlefsen, Thomas Clausen og Casper Madsen, ligesom et par af de andre spillere døjer med småskader. Det betyder, at der er genvalg til den talentfulde venstre fløj, Kasper Fey Petersen, der debuterede hjemme møde Køge i sidste weekend, hvor det bla. blev til tre scoringer.

Træner Torben Sørensen forventer en vanskelig kamp lørdag, og fremhæver forsvarsdelen som en vigtig faktor i bestræbelserne på to point:
“Det bliver næppe nogen køn kamp vi skal spille lørdag, hvor jeg tror det bliver fight og godt forsvarsspil der bliver afgørende. Vi har en større bredde end HEI, og vores fysik bør også blive udslagsgivende. Vi skal stå godt i forsvaret og være OBS på deres hurtige og teknisk dygtige spillere. Vi ved alle, at hvis de får lov at spille den type håndbold, som de gerne vil, så kan det blive en meget vanskelig kamp for os. I vores angreb skal vi spille med god tålmodighed, og sørge for ikke at lave dumme fejl, så de kan køre en masse kontraer. Deres målmandsduo er rigtig god, så dem skal vi også skyde “rigtigt”. Vi glæder os til opgøret, og håber at få to point med hjem til Tønder”.

Ønsker du at komme med fanklubben til kampen i Skæring, så kontakt Allan Mattesen Jacobsen på 51 29 33 50

Næste hjemmekamp for TM Tønder er den 3. februar, hvor Randers HH kommer på besøg i Tønder Hal 2.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
8 timer siden