Lokal Derby i 3 div.
Lokal Derby i 3 div.
Lokal Derby i 3 div.
Lokal Derby i 3 div.

Lokal Derby i 3 div.

Sønderjyske2 gæster Tønder

Skrevet d. 15. november 2019 af
tmt
Lokal Derby i 3 div.

Umiddelbart efter 1 divisionskampen på lørdag, danner Tønder hal 2 rammen om et lokal-derby i 3 division  når SønderJyske2 gæster Tønder.

Efter 7 spillerunder indtager vi pt. 4 pladsen og SønderJyske2 indtager 8 pladsen, men der er kun 2 point mellem os, så for begge mandskaber er der meget på spil. Kampene mod  SønderJyske er altid specielle, de indeholder altid god fight, fedt håndbold hvilket jeg er overbevist om også bliver tilfældet på lørdag.

SønderJyske2 er i min optik et godt ungt hold, og så råder de vel over rækkens bedste keeper i Simon Egtved som de har hentet i Haderslev.

Omstillingsparathed er nøgleordet, for har de Liga spillere med eller ej – det ser vi først op til kamp start – men sikkert er det, vi vil gøre alt hvad som der står i vores magt for at beholde de 2 point i Tønder.

Optakten for os selv, har ikke været super optimal, da flere spillere ikke har kunnet træne fuldt ud i denne uge grundet arbejde, ligesom vi i går med største selvfølgelighed  ”udlånte” spillere til vores Serie 1 hold som var hårdt ramt afbud. Men det skal ikke være en nogen undskyldning, for jeg råder over nogle meget dygtig spillere som helt klar til opgaven. Vi må desværre stadig undvære vores ene venstre fløj Simon Iversen, som stadig ikke er klar ovenpå den hovedskade han pådrog sig for 14 dage siden. Positiv siden er han trænede let med i går og der er fremgang at spore.

Vi håber at mange af TM Tønder trofaste/fantastiske hjemmepublikummer bliver i hallen på lørdag og støtter op omkring vort unge mandskab – for de har så meget brug for den ”ekstra spiller” i bestræbelserne på at beholde de 2 point i Tønder.

 

Håber vi ses på lørdag – kampstart kl. 16.00

 

Mvh Træner, Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
6 timer siden