Lokal klubmand foran comeback

Lokal klubmand foran comeback

Et comeback er undervejs for TM Tønder Håndbold.
Der arbejdes på yderligere forstærkninger frem mod den kommende sæson.

TM Tønder Håndbold sluttede sæsonen 2021/2022 i lørdags, hvor holdet afsluttede med en hjemmesejr og dermed en placering som nummer 9 i 1.division. Klubben er i fuld gang med at sammensætte truppen til den kommende sæson, og i den forbindelse er det glædeligt at kunne meddele at et comeback til en kulturbærer er undervejs.

Casper Madsen har altid spillet i Møgeltønder UIF, senere TM Tønder ungdom og de seneste sæsoner været en fast del af førsteholdstruppen. Casper har været skadet i en lang periode, men er så langt fremme i genoptræningen, at han vil være helt fit for fight i den nye sæson. Om udsigten til comeback siger Casper Madsen:
”Mine forventninger til den kommende sæson er først og fremmest at finde tilbage til et tilfredsstillende niveau på banen. 1 1/2 år uden håndbold sætter sine tydelige spor i form af manglende timing og forståelse for holdkammeraterne.
Men udover spillet på banen, forventer jeg også at kunne bringe noget erfaring ind på holdet og på den måde, være med til at tage hånd om de unge, men også være med til at presse dem hele tiden, så vi aldrig stiller os tilfredse med noget.”

At Casper Madsen er tilbage på banen i den kommende sæson har stor betydning for cheftræner Michael Wollesen:
”Madsen har i denne sæson primært ydet et bidrag uden for banen, hvilket har været godt for både holdet og jeg selv som træner. Han er klog på spillet, dedikeret og stiller sig aldrig tilfreds. Han vil det bedste for holdet og i særdeleshed for klubben, og han stiller store krav til sig selv og sine medspillere. Den seneste tid har Madsen trænet med for fuld kraft, og han har ikke glemt, hvordan man spiller. Når han får den sidste føling med spillet igen både hvad angår fysik, fart og timing, så bliver han en kæmpe gevinst i den kommende sæson. En vaskeægte kulturbærer som er guld værd for en klub.”

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold