Lokalopgør lørdag
Lokalopgør lørdag
Lokalopgør lørdag
Lokalopgør lørdag

Lokalopgør lørdag

Nok et lokalopgør venter for TM Tønders ligahold, der lørdag gæster KIF Kolding København

Skrevet d. 20. oktober 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Lokalopgør lørdag

Når der lørdag klokken 16:10 i Sydbank Arena fløjtes op til kamp i 888-ligaen, så venter der TM Tønder endnu et lokalopgør. Tirsdag var holdet meget tæt på at levere overraskelsen i kampen mod Ribe / Esbjerg HH, men som bekendt forblev Final4 i denne omgang ved drømmen. Det var ellers en rigtig god indsats af vores spillere i en meget stor del af kampen. Holdet stod rigtig godt i forsvaret foran en meget velspillende Christian Trans. Og angrebsmæssigt var spillet især i de første 45 minutter rigtig fint, men så gik der – måske – lidt “gummiarm” i den, og vi får scoret for få mål det sidste kvarter. Desværre var marginalerne heller ikke på vores side denne gang, men holdet havde bestemt den helt rigtige indstilling og attitude.

På lørdag gælder det igen point i 888-ligaen. Det bliver vanskeligt, men muligheden for point er til stede, selvom modstanderen hedder KIF Kolding København. De er klare favoritter og har stadig store profiler i specielt Bo Spellerberg, Magnus Landin, Philip Stenmalm og Morten Bjørnshauge, men holdet er langt fra så skræmmende som for år tilbage. Et nyt hold er under opbygning, og det er da helt sikkert også et mandskab, der bejler til en plads i slutspillet. Lige nu er de placeret på den slutspilsgivende 8.plads med 7 point, efter uafgjort mod TTH Holstebro og sejre over Aalborg, Nordsjælland samt senest Sønderjyske.

Vi har alt at vinde i morgen, og hvis samme indsats ligges for dagen som i kampen mod REHH, så vil der givet være muligheder. Igen skal vores hold ikke have de store udfald, hvor en periode bliver tabt med 6-8 mål. Det gør det alt for svært at indhente!

Tag til Kolding og bak holdet op – kampen fløjtes af Lars Hansen og Klaus Andersen.

SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden