Lokalopgør på torsdag i Skansen
Lokalopgør på torsdag i Skansen
Lokalopgør på torsdag i Skansen
Lokalopgør på torsdag i Skansen

Lokalopgør på torsdag i Skansen

TM Tønder skal torsdag på en vanskelig opgave i Sønderborg, hvor Sønderjyske venter i Skansen

Skrevet d. 6. marts 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Lokalopgør på torsdag i Skansen

Efter nederlaget hjemme til KIF Kolding København fredag aften, så skal TM Tønder rejse sig torsdag aften, når holdet gæster Sønderjyske i en af ligaens sværeste hjemmebaner. I Skansen bliver det meget svært for TM Tønder at gentage sejren fra kampen i Tønder Hal 2, hvor det blev TMT der trak det længste strå med en sejr på 26-23. Dels er Sønderjyske en tand stærkere på hjemmebanen, men holdet har også haft en rigtig fin periode, hvor de – formentligt – definitiv har spillet sig væk fra den direkte nedrykning. Gennem hele sæsonen har holdet været hårdt ramt af skader, men det lysner for de lyseblå. Bl.a. har de igen begge målmænd klar til kamp og duoen med den tidligere Tønder målmand, Thorsten Fries og Kristian Pedersen, holder normalt højt niveau.

De mange skader til holdet gennem sæsonen, har givet plads til en ny komet i 888-ligaen. Unge Aron Mensing har spillet en fantastisk sæson, og den unge skytte, skal TM Tønder holde et meget vågent øje med torsdag aften. Sønderjyske har formentlig stadig Matias Thynell og Simon Kristiansen skadet, men har i de rutinerede kræfter som bl.a. Chris Jørgensen, Kasper Olsen og Claus Kjeldgaard stadig et stærkt mandskab. Godt nok tabte Sønderjyske lørdagens kamp mod GOG, men forud for denne kamp har de besejret både Nordsjælland og KIF Kolding København.

Vores hold er ved at have “kniven på struben” og der skal – trods de er underdogs – gerne point med hjem fra Sønderborg. Vi er stadig placeret som nummer 14, og der er 4 point op til Skanderborg og 5 point til HC Midtjylland og Sønderjyske. Og skal det lykkes med en sejr på torsdag, så kræver det, at vi kæmper alt vi har lært. Der vil givetvis komme et stort pres på vores spillere, og derfor handler det også om, at vi kan bevare roen og ikke stresse. Vi skal være lidt bedre til at udnytte chancerne end i de foregående kampe, og så skal forsvaret holde niveau.

Mange vil tage turen til Sønderborg og bakke op på torsdag. Det er nu vi for alvor skal stå sammen og hjælpe vores spillere, så der skal gerne fuld tryk på lægterne hos os i røde trøjer!

Det bliver utrolig spændende torsdag aften, hvor der fløjtes op klokken 18:30. Kampen dømmes af Per Olesen og Claus Pedersen.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
19 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden