Lokalopgør mod Ribe / Esbjerg HH
Lokalopgør mod Ribe / Esbjerg HH
Lokalopgør mod Ribe / Esbjerg HH
Lokalopgør mod Ribe / Esbjerg HH

Lokalopgør mod Ribe / Esbjerg HH

TM Tønder drager i aften til Domkirkebyen Ribe, hvor en formstærk mdstander venter

Skrevet d. 7. december 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Lokalopgør mod Ribe / Esbjerg HH

Når TM Tønder i aften klokken 19:30 løber på banen i Centex IT Arena for at spille mod Ribe/Esbjerg HH, så er det samtidig en kamp mod et hold, der har vundet de seneste to kampe. Efter en turbulent periode, hvor der bl.a. er skiftet ud på cheftrænerposten, så har REHH vundet de efterfølgende to kampe. Først blev HC Midtjylland på overbevisende måde besejret i egen hule, og i mandags var holdet en tur i Skansen, hvor det – efter en tæt kamp – blev til sejr over Sønderjyske.

Dermed er REHH – sandsynligvis – kommet på rette vej igen. Det er et stærkt mandskab, hvor flere tidligere TM Tønder spillere er med. Holdet har store profiler i Lukas Karlsson og Jakob Holm – to af ligaens absolutte topspillere. REHH har en god blanding af ungdom og rutine. Således er Morten Nyberg netop vendt tilbage efter en skadesperiode, i målet står Tim Winkler og på fløjene er der ud over Mathias Jørgensen dygtige spillere som Pelle Schilling og Rasmus Nielsen. Sidst de to hold mødtes var i Santander Cuppen, og her førte TM Tønder gennem store dele af kampen, og først til slut fik REHH hevet sejren i land. Dermed kvalificerede de sig til Final4 – i aften vil vi meget gerne have revanche og 2 point med hjem!

Skal sejren med hjem til Tønder, så skal holdet vise samme gejst og mod, som tilfældet var ved sidste møde med REHH. Her blev der spillet godt og varieret i angrebet – dette er nødvendigt, for at rykke rundt på REHH`s stærke og rutinerede forsvar. En anden mulighed er contrafasen, hvor der i aften skal fuld tryk på, så vi kan få nogle “nemme scoringer”. Vi har alle mand klar til kamp, og mon ikke motivationsfaktoren er ekstra stor i aften, hvor det først og fremmest er lokalopgør, men og så en kamp mod tidligere medspillere i den røde trøje i form af Boysen, Tellerup, Jørgensen og Enderleit – sidstnævnte er desværre endnu ikke klar til håndbold, efter den skade han pådrog sig tidligere på sæsonen.

Kom i Ribe Fritidscenter i aften og støt holdet – der er stadig pladser i fanbussen. Kontakt Allan Mattesen Jacobsen (mobil 51 29 33 50) for yderligere info.

VI VIL VINDE I AFTEN – SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden