Lokalt talent på kontrakt i TMT
Lokalt talent på kontrakt i TMT
Lokalt talent på kontrakt i TMT
Lokalt talent på kontrakt i TMT

Lokalt talent på kontrakt i TMT

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

Skrevet d. 30. april 2021 af
Kim Møller
Lokalt talent på kontrakt i TMT

Endnu et lokalt talent har skrevet kontrakt med TM Tønder Håndbold for den kommende sæson. Bagspilleren Malte Schnoor har tegnet en 1-årig kontrakt med klubben.

Malte Schnoor har spillet ungdomshåndbold i klubben de seneste to sæsoner, og har i denne sæson været med i flere kampe på 1.divisionsholdet. Nu skal Malte indgå fast i førsteholdstruppen, og den talentfulde bagspiller glæder sig til den kommende sæson:
“Jeg ser rigtig meget frem til den kommende sæson i TM Tønder, der forhåbentlig byder på både tilskuere i hallen, gode oplevelser samt personlig udvikling. Derudover glæder jeg mig over at blive en del af et ungt 1. Divisionshold, hvor jeg håber at kunne bidrage til både træning og kamp.”

At Malte Schnoor er en fast del af truppen i den kommende sæson, glæder cheftræner Michael Wollesen:
”Malte er en talentfuld spiller, der gennem hele denne sæson har trænet fast med førsteholdstruppen, og ligeledes mod slutningen af sæsonen også spillet enkelte kampe. Malte har spillet ungdomshåndbold i en af vores samarbejdsklubber, BBI Saksborg og efterfølgende været på
Sportsefterskolen SINE og en enkelt sæson med ungdomshåndbold i Flensborg. Han har en rigtig god indstilling til at blive bedre, og hans unge alder taget i betragtning, så spiller han med stort overblik og har en god spilforståelse. Malte er en rigtig dygtig angrebsspiller, og han har gennem det senest år lagt en masse fysik på, og samtidig udviklet sit forsvarsspil. Jeg er sikker på, at Malte har et stort potentiale og det glæder vi os over, at han vil udvikle i TM Tønder.”

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
TM Tønder Håndbold

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Spændende venstrefløj til TMT

TM Tønder Håndbold har sikret sig en to-årig aftale med den...
3 uger siden

Ny playmaker til TM Tønder

Vi er meget glade for at kunne offentliggøre, at det er...
4 uger siden

Holdet bag holdet og ny assistenttræner

Holdet bag holdet” fortsætter endnu en sæson og så har klubben...
22 timer siden

KIF var en stor mundfuld

På en dag hvor Benjamin Holm ikke havde skud i kanonen...
4 uger siden