Lyck har ild i armen
Lyck har ild i armen
Lyck har ild i armen
Lyck har ild i armen

Lyck har ild i armen

Jacob Lyck har tur i den på andetholdet.

Skrevet d. 12. januar 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Jane R. Ohlsen, IN Foto Højer.
Lyck har ild i armen

Jacob Lyck har ikke haft tur i den i den begræsede spilletid han har fået på 1.holdet på det seneste og han har derfor været udtaget til andetholdet for at holde kampformen ved lige. Og man må sige at det er en skarp Jacob Lyck der er kommet tilbage fra juleferien, hvor det er blevet til 22 mål i to kampe.

– Det er altid sjovt at spille, fortæller Jacob Lyck efter at han netop har scoret 12 gange mod det ellers ubesejrede tophold fra SUS Nyborg og fortsætter: – Det var en virkelig fed kamp, det var tæt hele vejen og at jeg så kunne score til 31-30 i allersidste sekund var jo bare prikken over i’et.

Og netop det omtalte mål som sikrede sejren i absolut sidste sekund viser hvilket kæmpe ansvar Jacob tog på sine skuldre på det unge TMT mandskab, og det i begge ender af banen. Om målet siger Jacob Lyck:

– Med 2 sekunder tilbage er det bare om at lukke øjnene og blæse til, og så er det bare super dejligt at se den gå i mål, siger Jacob Lyck og medgiver at øjnene ikke var helt lukkede. Kampens profil havde nu også store roser til de unge u-19 spillere: Det er bare så fedt at se de unge tage ansvar.

Nu gælder det så om at tage succeen med til 1.holdet der har hårdt brug for point, og der er da heller ikke noget unge Lyck hellere vil: – Det er jo altid godt at få noget selvtillid og så bare håbe at komme til at lykkes på 1.holdet også. Det er i hvert fald det jeg håber på at jeg kan, slutter skytten der scorede 12 mål på 14 skud og desuden havde mere end en håndfuld assist.

Du kan se Lyck og resten af 1.holdet i aktion på tirsdag klokken 19:30 i Tønderhal 2 når HEI, Skæring kigger forbi i et sandt bundbrag.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden