Lyngsøe: Alt kan ske i et lokalopgør
Lyngsøe: Alt kan ske i et lokalopgør
Lyngsøe: Alt kan ske i et lokalopgør
Lyngsøe: Alt kan ske i et lokalopgør

Lyngsøe: Alt kan ske i et lokalopgør

Skrevet d. 20. februar 2017 af
Flemming Sørensen
Lyngsøe: Alt kan ske i et lokalopgør

Mandag aften tager TM Tønder til Invactor Arena i Ribe, for at spille kamp i 888-ligaen mod Ribe/Esbjerg HH. Et lokalopgør hvor begge hold har hårdt brug for point!

Det bliver formentlig en kamp, hvor holdet med den største vilje til sejr, vil stå med point efter de 2 x 30 minutter. Mange ting spiller ind i et lokalopgør, og selvom Ribe/Esbjerg er placeret 4 pladser bedre end TM Tønder og har 11 point mere, så er lokalopgør noget ganske særligt. Træner Claus Lyngsøe glæder sig – som alle andre håndboldinteresserede – til aftenens opgør:

”Det bliver spændende! Ud over turneringskampen i Tønder, så har vi har mødt Ribe/Esbjerg i flere træningskampe i løbet af sæsonen, og i forhold til den seneste kamp, som endte 28-28, så er det vigtigt, at vi får sorteret de lette Ribe/Esbjerg scoringer fra. Her skal vi være mere skarpe, og så er det rigtig vigtigt, at vi kommer med en udstråling og en vilje til sejr fra start. I den første turneringskamp blev vi løbet over ende de første 10 minutter, og spillede så derefter lige op med REHH”

Ribe/Esbjerg HH fik en forrygende start på 2. turneringshalvdel, da de med en sikker 7 måls sejr, vandt 31-24 i Aarhus. Her var det endnu engang deres store profil, Jacob Holm, der med 12 scoringer var kampafgørende:

”Ribe/Esbjerg har et godt hold, der jo bejler til en slutspilsplads. De har mange gode spillere, men især Jacob Holm er en profil, som vi skal forsøge at holde styr på. Han har tidligere spillet rigtig godt mod os, så det er naturligvis et af fokuspunkterne i kampoplægget. Generelt skal vi være skarpe i aften og holde fokus på denne kamp og ikke det næste vitale opgør mod Randers HH. Jeg er sikker på, at spillerne vil slås for hver en bold i aften og kæmpe til sidste fløjt”, slutter Claus Lyngsøe, der kan se frem til stor opbakning på lægterne i aften, hvor mange TMT-fans vil tage turen til Ribe Fritidscenter.

Kampen fløjtes i gang klokken 19:30 og dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding.

Der er to andre kampe på programmet i 888-ligaen i aften. Randers HH tager hjemme mod Aarhus Håndbold, mens TTH Holstebro hjemme møder Sønderjyske.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
22 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden