Odense overraskede ikke Casper Madsen

Vi havde forberedt os på at det her er en svær udebane.
Madsen: En kamp som forventet

Der var lagt op til at Odense ville prøve en masse ting af, som syv mod seks, offensivt forsvar og hvad håndboldspillet ellers har at byde på taktiske ting. Daniel “Ludo” Nielsen er kendt for, ikke at være bange for at grave dybt i værktøjskassen, for at finde de rigtige midler, så der var meget som vores trænerduo skulle forholde sig til i ugen op til kampen i Odense. Derfor var det da også nærliggende at spørge assistenttræner Casper Rahr Madsen om hjemmeholdet var kommet med noget, der havde overrasket:

“Nej, overhovedet ikke” var det kontante svar fra Madsen, inden han uddybede: “Jeg synes at det bliver en intens kamp, og det var da også hvad vi da også havde håbet på. Vi havde forberedt os på at det her er en svær udebane. Vi har to højre backs ude, som gør at vi i perioder må prøve alternative ting, så det blev en svær kamp, på de præmisser som jeg synes Odense er gode til. Der var god stemning i dag, der var masser af infight og det nyder Odense godt af. Vi får ikke løbet så meget med dem som vi gerne ville, men ellers blev det en kamp som forventet og så er det jo bare dejligt at stå med de to point, her efter kampen”.

Nu er der dømt træning og juleferie og så skal vi forberede os på en svær opstart hvor vi møder Grindsted hjemme (14-1) og Skive ude (20-1). To vigtige kampe, hvor vi forventer at kunne byde modstanderne mere modstand, end da vi mødte dem i septemper.