Madsen er tilbage
Madsen er tilbage
Madsen er tilbage
Madsen er tilbage

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen er tilbage efter skadesmareridt.

Skrevet d. 4. august 2022 af
Kim Møller
Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor med et skadet knæ, men fra denne sæson er han med fra start og vi trykker i den grad tommelen for at han nu har haft sin andel af skader og nu står over for en god lang periode uden skader. Men hvorfor tog det så lang tid. Det har Caper Madsen en god forklaring på.

“Det hele startede en tirsdag aften, nede i hallen, hvor jeg får et vrid i knæet, hvor jeg ødelægger den udvendige menisk. Så da jeg havde fået lavet den, vender jeg tilbage og skal til at træne med igen, og jeg føler ikke at jeg har lavet noget forkert, men så vågner jeg næste morgen, med et knæ der er godt hævet. Så var jeg i kontakt med Norbert (Mommsen) og fik foreslået at jeg skulle have noget behandling og så skulle jeg ikke træne håndbold, lige forløbig. Hver gang jeg belastede det, hævede det igen, så det var tegn på, at et eller andet var helt galt. Så blev jeg MRscannet igen og blev af Norbert anbefalet en kirurg, Andreas Fricke, som var i Odense, og han kiggede på det og sagde, at udvendige minisk var ødelagt og korsbåndet, det var svært at se, for det kunne også være vædske. Men han er også Kirurg på Sønderborg Sygehus og foreslog en kikkertoperation og fik der at vide, at hvis jeg ønskede at spille håndbold igen, så skulle jeg have lavet et korsbånd. Så i stedet for det håbede to måneders genoptræning, endte det med et års genoptræning. Så da jeg fik beskeden der, faldt min verden lidt sammen, det var en barsk fredag, samt lørdag da jeg til en træning i Skærbæk fortalte holdet om min situation”

“Men så fik jeg lavet korsbåndet og genoptræningen er gået over al forventning. Jeg har hele tiden været lidt foran planen og det har også været min udfordring, at jeg har følt at jeg pressede knæet mere end det egentlig kunne holde til, men jeg har under hele træningsforløbet, ikke fået nogen tilbageslag, jeg har gået til fys ved fysiodanmark, samt ved Norbert og ved Mikael Jäger og så har jeg været ved John Bruun i Ribe og se hans syn, for at få så mange øjne som muligt til at vurdere på det. Det er gået super godt ved alle og de har givet mig nogle gode øvelser og så får jeg et år efter grønt lys, både fra John og fra Fricke, Norbert og Michael og det var jo skønt og nu har jeg trænet med for fuld knald, siden slut april”.

Og selv om Casper Madsen var inde og skyde et straffekast i en pokalkamp, så var det i fredags mod Empor Rostock, han for alvor fik sit comeback med egentlig spilletid.

“Ja for h…… mand, sidste sæson var jeg jo med på bænken et par gange, som spiller, så jeg kunne komme ind og skyde straffe. Det er sjældent jeg har oplevet sådan en lyst til at spille håndbold. Før gik man og glæde sig til at skulle spille, for en fyldt hal og alt det der, men denne gang var det bare noget helt andet. Bare det at komme på banen og være med, lave nogle afleveringer, sende et par skud afsted, det betød pludselig sindsygt meget. Omkring kampen i fredags var jeg dog lidt bange for hvordan knæet ville reagere. Og jeg tror først det var efter kampen at det gik op for mig, at jeg havde spillet en hel kamp med et nyt korsbånd, og det gik 7-9-13 godt, synes jeg selv”.

Også vi der sad på tilskuerrækkerne synes at det gik godt og nu krydser vi alle, hvad krydses kan for at det fortsat holder.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
2 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
3 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
6 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
2 dage siden

Finn og Jens informerer om støtteturen

Som repræsentanter for TMT Støtteforening var Jens Malle og Finn Hedegaard...
1 dag siden

2.halvsæson indledes

2.halvsæson skydes i gang i kommende weekend og TM Tønder skal...
8 timer siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden