Madsen: Vi har noget rigtigt godt
Madsen: Vi har noget rigtigt godt
Madsen: Vi har noget rigtigt godt
Madsen: Vi har noget rigtigt godt

Madsen: Vi har noget rigtigt godt

Casper Rahr Madsen er glad for tilliden.

Skrevet d. 4. september 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Madsen: Vi har noget rigtigt godt

Casper Rahr Madsen er i gang med sin 2.sæson som kontraktspiller. I sin første sæson viste han sig flot frem, både som playmaker, og i en periode også som venstre fløj. 18 scoringer blev det til i de indhop han gjorde. I denne sæson ser det ud til at der bliver mere spilletid til unge Madsen, der har fået en fin sæsonstart med større roller på holdet.

– Ja, det er jo fantastisk med mere spilletid, udbryder den unge spiller med dybe rødder i MUIF og fortsætter: – Da Damgaard røg ud med en skade i træningskampen mod SønderjyskE måtte jeg lige fortælle mig, at nu var det nu jeg skulle vise at jeg kunne være en del af holdet. Jeg håber altid at kunne gøre mit bedste når jeg får chancen. Desuden har jeg fået en masse tillid, da jeg har fået lov til at skyde straffekastene.

Og netop i disciplinen straffekast har Madsen vist sig fornem frem. 5 mål på 5 straffe mod ligaholdet fra Århus, krydret med 7 mål på 7 straffe i Ringsted mod ingen ringere end Frank Mikkelsen. Hvordan kan en ung spiller som Madsen være så cool?

– Jeg har nok en fordel af at der ikke er så mange der kender mig endnu. Det er faktisk utroligt svært at skyde straffe, især mod Frank, her i weekenden. Man skal se på målmanden og så skal den bare i kassen, griner Casper inden det igen bliver alvorligt.

For på søndag gælder det oprykkerne fra HC Midtjylland, der i første runde mødte et stærkt HC Odense, der førte i 52 minutter, men alligevel var det Midtjyderne der endte med en 25-24 sejr. HCM har handlet stærkt ind til denne sæson og bliver en rigtig svær nød at knække. Casper Madsen vil dog hellere tale om TMT.

– Jeg ved ikke om jeg skal sige så meget om Midtjylland. Vi skal bare have fokus på os selv og gøre de ting som vi er gode til. Vi har måske ikke rigtigt vist det endnu, men jeg synes vi har noget rigtigt godt her i TMT. Det er første hjemmekamp i turneringen på søndag, så vi skal bare ud og give den fuld gas fra start.

Madsen: Vi har noget rigtigt godtMadsen: Vi har noget rigtigt godtMadsen: Vi har noget rigtigt godtMadsen: Vi har noget rigtigt godtMadsen: Vi har noget rigtigt godtMadsen: Vi har noget rigtigt godtMadsen: Vi har noget rigtigt godtMadsen: Vi har noget rigtigt godtMadsen: Vi har noget rigtigt godtMadsen: Vi har noget rigtigt godtMadsen: Vi har noget rigtigt godtMadsen: Vi har noget rigtigt godtMadsen: Vi har noget rigtigt godt

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
22 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden