Mandagskamp mod Nordsjælland
Mandagskamp mod Nordsjælland
Mandagskamp mod Nordsjælland
Mandagskamp mod Nordsjælland

Mandagskamp mod Nordsjælland

TM Tønder skal mandag på langfart, når holdet gæster Frederiksborg hallen for at møde Nordsjælland Håndbold

Skrevet d. 25. februar 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen

Det er 8.sidste spillerunde i 888-ligaen og TM Tønder Håndbold skal mandag aften på en svær opgave, når holdet løber på banen i Frederiksborg Hallen i Hillerød, hvor årets positive overraskelse i 888-ligaen,  Nordsjælland Håndbold, venter på TM Tønder. Holdet er oprykker til ligaen, og har imponeret med flot spil og fornemme resultater. Ikke mindst på hjemmebanen har holdet hentet mange point – 11 i alt og det er værd at bemærke holdet hjemme har besejret Aalborg, Århus, KIF Kolding København og Skanderborg. Derfor er det en vanskelig opgave der venter vores hold mandag aften. Nordsjælland Håndbold indtager pt 10.pladsen i 888-ligaen, men kan med en sejr i morgen spille sig op som nummer 8. Dermed er holdet for alvor med i kampen om slutspilspladserne, hvilket er meget imponerende!

TM Tønder træner Torben Sørensen har stor respekt for modstandernes præstationer, og forudser også en vanskelig opgave i Hillerød:
“Hvis vi skal have point med hjem, så skal vi præsterer på mange parametre. Vi skal op mod et mandskab, hvor holdfællesskabet er utrolig stærkt. De har et virkelig godt kollektiv, som er suppleret med store profiler i bl.a. Nikolaj Petersen og Johan Mecklenburg samt målmand Mike Jensen. Holdet har et højt bundniveau, og især på hjemmebanen er de en svær modstander. De falder sjældent igennem, og kæmper rigtig fint – også selvom de måske kommer et stykke bagud – det vidner om god holdmoral.”

TM Tønder har kun spillet en enkelt kamp efter den lange kamppause. Som bekendt sluttede denne kamp med et spinkelt nederlag til BSV, efter en virkelig fin indsats hjemme i Tønder Hal 2. I dagene efter kampen var der en del snak om en protestsag, men dette har – i følge Torben Sørensen – ikke fjernet fokus fra holdet og mandagens kamp:
“Vi har holdt fuldt fokus på denne kamp. I kampen mod Nordsjælland skal vi fighte alt det vi kan. I forhold til BSV-kampen, så har vi haft fokus på vores forsvarsspil, og jeg synes vi har haft en god træningsuge og ligeledes med en sejr i Santander Cuppen. Jeg var rigtig godt tilfreds med vores angrebsspil mod BSV, hvor der var stor bevægelighed og gode afslutninger. Dette skal vi bevarer i morgen, og så er det vigtigt, at vi virkelig spiller klogt fra start til slut og udnytter vores chancer, så må vi se hvor langt det rækker”, slutter Torben Sørensen

Kampen fløjtes i gang klokken 19:30 og vises på TV2 Sport. TM Tønder har et meget spændende program der venter forude. Allerede fredag aften får holdet hjemme i Tønder Hal 2 besøg af KIF Kolding København, og dernæst venter der et lokalopgør i Skansen, torsdag den 8. marts mod Sønderjyske.

Bak op om holdet – det betyder rigtig meget!

SAMMEN ER VI STÆRKE

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden