Mandagskamp mod Nordsjælland
Mandagskamp mod Nordsjælland
Mandagskamp mod Nordsjælland
Mandagskamp mod Nordsjælland

Mandagskamp mod Nordsjælland

TM Tønder skal mandag på langfart, når holdet gæster Frederiksborg hallen for at møde Nordsjælland Håndbold

Skrevet d. 25. februar 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen

Det er 8.sidste spillerunde i 888-ligaen og TM Tønder Håndbold skal mandag aften på en svær opgave, når holdet løber på banen i Frederiksborg Hallen i Hillerød, hvor årets positive overraskelse i 888-ligaen,  Nordsjælland Håndbold, venter på TM Tønder. Holdet er oprykker til ligaen, og har imponeret med flot spil og fornemme resultater. Ikke mindst på hjemmebanen har holdet hentet mange point – 11 i alt og det er værd at bemærke holdet hjemme har besejret Aalborg, Århus, KIF Kolding København og Skanderborg. Derfor er det en vanskelig opgave der venter vores hold mandag aften. Nordsjælland Håndbold indtager pt 10.pladsen i 888-ligaen, men kan med en sejr i morgen spille sig op som nummer 8. Dermed er holdet for alvor med i kampen om slutspilspladserne, hvilket er meget imponerende!

TM Tønder træner Torben Sørensen har stor respekt for modstandernes præstationer, og forudser også en vanskelig opgave i Hillerød:
“Hvis vi skal have point med hjem, så skal vi præsterer på mange parametre. Vi skal op mod et mandskab, hvor holdfællesskabet er utrolig stærkt. De har et virkelig godt kollektiv, som er suppleret med store profiler i bl.a. Nikolaj Petersen og Johan Mecklenburg samt målmand Mike Jensen. Holdet har et højt bundniveau, og især på hjemmebanen er de en svær modstander. De falder sjældent igennem, og kæmper rigtig fint – også selvom de måske kommer et stykke bagud – det vidner om god holdmoral.”

TM Tønder har kun spillet en enkelt kamp efter den lange kamppause. Som bekendt sluttede denne kamp med et spinkelt nederlag til BSV, efter en virkelig fin indsats hjemme i Tønder Hal 2. I dagene efter kampen var der en del snak om en protestsag, men dette har – i følge Torben Sørensen – ikke fjernet fokus fra holdet og mandagens kamp:
“Vi har holdt fuldt fokus på denne kamp. I kampen mod Nordsjælland skal vi fighte alt det vi kan. I forhold til BSV-kampen, så har vi haft fokus på vores forsvarsspil, og jeg synes vi har haft en god træningsuge og ligeledes med en sejr i Santander Cuppen. Jeg var rigtig godt tilfreds med vores angrebsspil mod BSV, hvor der var stor bevægelighed og gode afslutninger. Dette skal vi bevarer i morgen, og så er det vigtigt, at vi virkelig spiller klogt fra start til slut og udnytter vores chancer, så må vi se hvor langt det rækker”, slutter Torben Sørensen

Kampen fløjtes i gang klokken 19:30 og vises på TV2 Sport. TM Tønder har et meget spændende program der venter forude. Allerede fredag aften får holdet hjemme i Tønder Hal 2 besøg af KIF Kolding København, og dernæst venter der et lokalopgør i Skansen, torsdag den 8. marts mod Sønderjyske.

Bak op om holdet – det betyder rigtig meget!

SAMMEN ER VI STÆRKE

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
1 dag siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
4 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
2 timer siden