Marginalerne drillede igen

TM Tønder var på besøg hos et af topholdene, da Team Sydhavsøerne tog imod i Maribo. Holdene fulgtes fint ad til 4-4, inden lollikerne begyndte at trække fra, ikke fordi deres keeper tog boldene, men fordi vi lavede nogle tekniske fejl som omgående blev straffet. Da de alligevel scorede på deres omstillinger, kunne vi jo lige så godt gå i syv mod seks, men det kostede to scoringer i tomt mål, samt et hurtigt opgiverkast i tomt mål. Sydhavsøerne kværnede derudaf og 10-8 blev til 13-8 på halvandet minut. Ved pausen kunne vi sådan set være glade for at der trods alt kun stod 19-15. Ti af hjemmeholdets mål var scoret af Nicolaj Jørgensen, så ham skulle vi nok have et vågent øje på.

Fem minutter efter pausen kunne samme Jørgensen gøre det til 23-17 og vi valgte at skygge ham, til tider direkte mandsopdække ham. Det fik sat en prop i ham og med tre hurtige mål kom vi på 23-20. Vi forsøgte os igen med syv mod seks og nu virkede det klart bedre, dog stod der stadig 28-24 med under 12 minutter tilbage og TSØ var sådan set i kontrol. Jonas Wilde hev vigtige redninger frem og Jesper løb kontra og så blev 29-25 til 29-28. Under to minutter før tid ved stillingen 31-30 fik Jesper endnu en kontrachance, men TSØ målmand Neupart var desværre begyndt at hive vigtige redninger op af hatten, han pillede Jesper og så vandt TSØ 33-30. Havde Jesper scoret på den, kunne det sagtens have været os der tog pointene, men hatten af for Neupart der leverede 100% redningene på de rigtige tidspunkter i de sidste 5 minutter.

Andre resultater gør dog at humøret hjem i bussen var rigtig godt, da TM Tønder nu er sikre på at der også står 1.division på menuen i næste sæson. Det betyder at vi nu kan få lukket de sidste aftaler og gøre os klar til næste sæson.