Marginalerne manglede
Marginalerne manglede
Marginalerne manglede
Marginalerne manglede

Marginalerne manglede

TM Tønder havde fortjent point i Herning

Skrevet d. 22. december 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Torben Lund
Marginalerne manglede

Når bund møder top så ved man jo godt at marginalerne oftest går topholdets vej, det både på kendelser og i spillet. Sådan var det også lørdag eftermiddag i Herning og i sidste ende var det netop afgørende for at pointene blev i det midtjyske.

TM Tønder førte 1-0, 2-1 og 3-2 inden fem minutters måltørke sendte HCM i front med 6-3. Christian Trans var allerede taget ud efter 7 minutter og Simon Egtved afløste. Det skulle vise sig at være en god ide. Forsvaret stod rigtigt fint og HCM blev nødt til at skyde udefra, desværre med stor succes.

Angrebsmæssigt havde vi nemt ved at bryde igennem HCM’s forsvar og pausestillingen 13-11 kunne lige så godt have været i vores favør. HCM kom godt ud efter pausen og bragte sig på 18-13, men TMT gav aldrig op og især Casper Madsen og Ulrik Eggert fandt hullerne i HCM forsvaret. Med tre TMT mål i træk blev det 18-16 og resten af kampen forblev tæt.

Efter 57 minutter ved stillingen 27-26 fik Casper Madsen tilkæmpet sig et straffekast. En scoring her kunne bestemt have vendt kampen, men Lasse Nikolajsen brændte desværre chancen. TM Tønder scorede til 29-28 med et halvt minut igen, gik i helbanepres og var uhyre tæt på at erobre bolden, da en HCM spiller stod og varmede den i 4-5 sekunder. Den blev ikke dømt og så kunne HCM score i de sidste sekunder til det noget uretfærdige resultat 30-28.

Vi kan dog glæde os over at være på rette spor og med nogle gode træningskampe efter jul kan vi godt vende det her. Indsatsen i Herning var bestemt meget opløftende.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden