Meget svær udekamp
Meget svær udekamp
Meget svær udekamp
Meget svær udekamp

Meget svær udekamp

Det er svært at vinde i Grindsted

Skrevet d. 3. februar 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Meget svær udekamp

På søndag venter et hold der blot har tabt en hjemmekamp i denne sæson, kun overgået af HCM og TSØ, så det er en rigtig svær udebane der venter. Hjemme har Grindsted mødt både HCM som de besejrede i første runde og HØJ, der som det eneste hold har vundet i Grindsted. De sidste fem hjemmekampe har Grindsted således vundet, omend det sjældent er store sejre de henter. Eksempelvis tabte både Otterup og Ajax med bare et enkelt mål i Grindsted.

Men Grindsted vinder altså de tætte kampe i egen hal, fordi de er en sammentømret enhed, hvor mange af spillerne har spillet sammen i mange år. Derfor laver de ikke mange fejl og de udnytter modstandernes udfaldsminutter rigtig flot. Det mærkede vi i den omvendte kamp, hvor vi efter 35 minutter var bagud med 11 mål, inden vi med et flot comeback vandt de sidste 25 minutter med 9 mål, men det gav desværre ikke point.

TM Tønder fik et selvtillidsboost med det uafgjorte resultat mod HCM, men nu venter altså en lige så svær opgave på søndag. Vi scorer generelt flere mål end Grindsted, men de lukker væsentlig færre mål ind. Opgaven bliver altså at løse deres defensiv og score 30 mål mod dem. Således kan vi godt skabe en overraskelse i Grindsted, selvom hjemmeholdet er tårnhøje favoritter. Med Red Supports fantasiske opbakning kan vi indimellem gå på vandet i udekampene og vi håber at rigtig mange vil tage turen til Lynghallen og hjælpe holdet til at skabe en lille sensation. Holdet tager garanteret til Grindsted for at vinde, underdogs eller ej. Sammen er vi stærke.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
2 dage siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
4 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden