Mere Meyer i Målet

Mere Meyer i Målet

Klubben har forlænget aftalen med målmand Andreas Ejlersen med yderligere to sæsoner.

TM Tønder Håndbold har fået en vigtig spiller på plads frem til og med sæsonen 2025/2026. Målmand Andreas Eilersen, der kom til klubben forud for seneste sæson fra Ajax Håndbold, har netop underskrevet en kontraktforlængelse.

Det glæder sportschef Steen Thomsen:
”Andreas er en spiller med en rigtig god personlighed og attitude, som passer perfekt ind i vores profil. Da vi hentede Andreas sidste år, var vi ikke i tvivl om hans potentiale. Dette potentiale formåede han at videreudvikle i sidste sæson. Hvilket bl.a. betød, at han igennem hele sæsonen udgjorde en sikker skanse, hvor han dog især i 2. halvdel af sæsonen viste et meget højt niveau med flere spilafgørende redninger. I denne sæson, har han på ny vist sig som en sikker sidste skanse i målet. Andreas er en spiller med en rigtig god personlighed, som både til kamp som til træning går forrest. Han er afholdt og respekteret og har derfor også en naturlig og vigtig rolle i ”omklædningsrummet”.

”Han viser altid en høj grad af seriøsitet og ivrighed efter at blive dygtigere, ligesom han stiller krav. For os i TM Tønder har det været vigtigt at få en forlængelse med Andreas på plads i god tid, da vi er overbeviste om, at han vil udvikle sig til en kulturbærer og endnu vigtigere spiller for vores førsteholdstrup. Samtidig er kontraktforlængelsen med Andreas helt i tråd med såvel vores strategi i forhold til vore sportslige målsætninger som i forhold til at forankre vore spillere i det lokale miljø i Tønder kommune. Tilmed er Andreas faldet så godt til i klubben, at han sammen med kæresten overvejer at bosætte sig i Tønder kommune. Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod dem. Vi glæder os til et fortsat særdeles godt samarbejde”.

Andreas Eilersen er glad for forlængelsen med klubben:
”Jeg er rigtig glad og stolt over, at jeg kan forlænge min kontrakt med TM Tønder. I sidste sæson startede jeg med at bo i Tønder, men flyttede i løbet af sæsonen til Odense, hvor jeg nu bor med min kæreste. Vi har begge mærket den nærhed og glæde man får i Tønder, og har derfor også valgt at flytte tilbage til byen, når den rigtige mulighed byder sig. Derudover har jeg siden første møde med Lars Krarup, kun set en udvikling i den vision han, bestyrelsen og resten af holdet har, om igen at være med hvor det er sjovt i tabellen – det vil jeg rigtig gerne være en del af. Jeg ser frem til flere år sammen med holdet og flere dejlige øjeblikke i Tønder Hal 2”

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Steen Thomsen, mobil: 29 45 29 28