Meyer overstrålede alle i FIF

Meyer overstrålede alle i FIF

7-7 ved pausen, det ser man ikke hver dag, men det var fakta i lørdagens udekamp i Frederiksberghallerne. Først og fremmest skyldtes det at TMT stod godt i forsvaret. FIF keeperen havde klart flest redninger før pausen og det siger en del om at vi var klart bedre til at komme til chancer, end de var. Ifølge Andreas Meyer Eilersen var forklaringen på den målfattige 1.halvleg:

“Det skyldes jo at vi dækker godt op og at vi brænder for mange chancer. I halvlegen snakker vi om, at vi skyder måske ikke så vanvittigt godt. Vi føler at vi har meget godt styr på dem, både forsvars og angrebsmæssigt, vi skal bare lige have den ind”.

Efter pausen gik det noget stærkere på måltavlen. FIF fik mere fart i benene og havde især succes med deres backs, der havde for nemt ved at bryde igennem og komme til scoringer:

“FIF er gode til det hurtige spil og det formår de bedre at udnytte i 2.halvleg, og så er der nogle mis-kommunikationer, både i forsvaret, men også fra mig og det udnytter de jo”.

Heldigvis havde TM Tønder også fået gang i skudene og fik skudt hul på deres målmand, samtidig med at Meyer hev en del redninger frem. Fra sidelinien havde man i den sidste del af kampen, fornemmelsen af at Meyer skulle blive den afgørende spiller til sidst og det var han så, med vigtige redninger:

“Jamen jeg tænker da også meget over, at nu er det nu, vi skal have den her redning, og jeg ved jo godt at det kan jeg byde ind med. Det er jo egentlig bare at tro på sig selv, når situationen kommer”.

Og den vigtigste redning kom så ved stillingen 24-24 i FIF’s sidste angreb og så gjorde vi det jo færdigt i sidste sekund, med det herlige og afgørende mål af Mathias Nikolajsen.