Meyer: Vi har fundet en base

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt sagt farvel til hjemmebanekomplekset og forhåbentlig også bunden af 1.division. En af de helt afgørende punkter for succesen var 5-1 forsvaret og en meget stærk Andreas Meyer Ejlersen i målet. Efter at pulsen var kommet ned på det normale, tog vi en snak med den stærke keeper, om den forvandling holdet har været igennem på det seneste:

“Jeg tror bare at vi har fundet en base for, hvordan vi gør tingene, både angrebs og forsvarsmæssigt. Det gør at vi får lidt mere ro og stabilitet ind i spillet, således at vi målmænd inde bagved, bedre kan forudse hvad der kommer. Desuden synes jeg at vi har fundet hinanden og fået afstemt hvad vi skal gøre eller ikke gøre. Vi er desuden blevet bedre til at få snakket om det der ikke fungerer, synes jeg”.

Vi fik også talt om kampen mod Århus, hvorfor det var os der havde overtaget gennem hele kampen: “Vi holder os til det som vi ved de kommer med gennem hele kampen. Vi giver dem simpelthen ikke lov til at gøre alle mulig andre ting end det vi vidste. Vi var godt forberedt”, slutter Andreas Meyer Ejlersen.