Moralen er i top efter ny sejr
Moralen er i top efter ny sejr
Moralen er i top efter ny sejr
Moralen er i top efter ny sejr

Moralen er i top efter ny sejr

Cheftræner Torben Sørensen roser spillernes indstilling til opgaverne

Skrevet d. 1. oktober 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Moralen er i top efter ny sejr

Lørdag eftermiddag hentede TM Tønders mandskab i 1. division sæsonens fjerde sejr. Det skete da holdet på udebane besejrede Randers HH med 27-37 – en sejr som træner Torben Sørensen i høj grad tilskriver spillernes indstilling og moral:
“Vi er virkelig glade for sejren i den svære udekamp i Randers. Det var især måden vi vandt på, som glæder mig rigtig meget. Vi havde på forhånd ventet en vanskelig opgave i Randers, og havde talt meget om især at være klar på deres individuelle kvaliteter. Spillerne havde i ugen op til været meget fokuserede, og var nærmest lidt overtændte, da vi så endelig kom i gang med kampen. Derfor tog jeg også en time out forholdsvis tidligt, for lige at snakke om konceptet i kampen. Herefter leverede spillerne en meget flot præstation! Det er virkelig en herlig spillertrup, der hele tiden vil være bedre. Der er mange processer, hvor spillerne gør alt for at det hele lykkes. Det er fedt at arbejde med truppen, hvor spillerne bare SÅ gerne vil præstere. Vi var godt forberedte på mange ting, og vi havde succes med at spillere med variationer i vores angreb. Mange spillere bød sig til, og vi får scoret mange mål fra alle positioner. Det viser, at vi har en stor bredde og nogle spillere som arbejder koncentreret.”

Netop dét at mange spillere scorer og byder ind, er en kæmpe force for mandskabet.:
“Holdet er en god enhed, hvor tilgangen til opgaverne er i top. Derfor var det også en rigtig holdsejr i lørdags. Godt nok får de scoret 27 gange, men en del af deres mål kommer i deres 2. fase. Jeg synes egentlig at vi i det etablerede spil havde godt styr på deres dygtige spillere. Nu gælder det Otterup næste gang hjemme i Tønder Hal 2. Det er også et hold, som vi skal forberede os godt på. De spiller med masser af energi, og er et hold der bliver ved at kæmpe i samtlige 2 x 30 minutter.” slutter TMT-træner, Torben Sørensen

Sæt kryds i kalenderen og kom i hallen søndag den 7. oktober klokken 15:00. Vores spillere fortjener stor opbakning efter den fornemme sæsonstart.

Vi ses søndag!

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
22 timer siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden