Mose: Meget opadgående kurve
Mose: Meget opadgående kurve
Mose: Meget opadgående kurve
Mose: Meget opadgående kurve

Mose: Meget opadgående kurve

Rasmus Mose nyder spilletiden i TM Tønder

Skrevet d. 14. august 2021 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Mose: Meget opadgående kurve

De der fulgte med på livestreams i foråret, stiftede bekendskab med en ny forsvarsspiller.Det var U-19 spilleren Rasmus Mose Egebjerg, som Wolle hentede ind i truppen og han gjorde det så godt, at han spillede sig til en kontrakt med TMT. Efter kampen mod Eider Harde spurgte vi ham derfor ind til hvordan det var at være blevet kontraktspiller i den lokale 1.divisionsklub.

– Jeg er rigtig glad, først og fremmest for at have fået muligheden for at være med. Det er jo noget man har gået og håbet på ville ske, lige så længe man har spillet hånbold her i byen. Og så må man bare sige at det er en fed gruppe vi har fået her, en god blanding, forskellige, men fede typer, fortalte Rasmus Mose.

Rasmus Mose er tiltænkt en vigtig rolle i forsvaret, og den rolle har han taget til sig. Han står virkelig godt som treer og ligner mere og mere den forsvarsstyrmand, der kan få forsvaret til at hænge sammen. Mod Eider Harde fik vi nogle småskader i bagkæden og så måtte unge Mose også træde til der, og det gjorde han virkelig fremragende, med næstsidste hånd på en del mål.

– Ja, det var jo en anden modstander end dem vi plejer at spille mod. De spiller lidt uortodoks, men qua at vi har et par spillere på højre back der går i stykker, så får jeg spilletid i angrebet, og så er det jo bare fedt når det går godt. Jeg synes vi viser en meget opadgående kurve, fra første kamp i Grindsted, hvor vi nærmest ikke får et ben til jorden og til at vi spiller en ganske udemærket kamp mod Otterup og slår Fredericia ude. Jo, det må siges at være en meget opadgående kurve vi er inde i, slutter unge Mose.

Allerede mandag kan du se Rasmus og resten af holdet, når de drager til Vejen for at spille mod Hollandske Aalsmeer. Det sker kl.19.30.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
2 dage siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
4 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden