Nærmeste forfølger kommer på besøg søndag
Nærmeste forfølger kommer på besøg søndag
Nærmeste forfølger kommer på besøg søndag
Nærmeste forfølger kommer på besøg søndag

Nærmeste forfølger kommer på besøg søndag

Der er brug for opbakning søndag klokken 17:00, når Skive kommer på besøg

Skrevet d. 8. marts 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Nærmeste forfølger kommer på besøg søndag

Søndag sidst på eftermiddagen er der for alvor brug for tilskuernes opbakning, når der klokken 17:00 fløjtes op til topopgør i 1. division. Her får vi besøg af rækkens nummer 3, Skive FH, der samtidig er nærmeste forfølger. Efter sidste weekends drama mod Stoholm, kommer vi igen på en svær opgave, når skibonitterne kommer til Tønder Hal 2.

I det første indbyrdes opgør i Skive, spillede vores hold de måske bedste 40 minutter i denne sæson, hvor de i den grad fik spillet til at fungere. Samlet endte det med en sejr på 32- 37. En bedrift vi meget gerne ser gentaget….

Skives mandskab har nogle af rækkens største profiler. I forhold til det første opgør i Skive, så har de igen fået deres største profil med i truppen. Den tidligere Mors/Thy spiller, Nikolei Jensen, har været ude i en periode, men han er for alvor tilbage i storform, og ham skal vi have styr på, hvis det skal give to point.
På højrefløj har de noget af en raket. Her er den tidligere BSV-spiller, Rasmus Kier, der er en fremragende contraspiller. Rasmus har scoret 152 gange i denne sæson, og er en suveræn topscorer i 1. division.
På stregen er stærke Daniel Guldsmed, der samtidig er styrmand i deres forsvar – endnu en dygtig spiller, som vi skal “pakke ind”.

Skive tørster med garanti efter revanche mod os. Og i det hele taget har de brug for to point. Efter en lang periode med fornemme resultater, tabte de i forrige runde mod Odder, og bliver således pustet i nakken af Team Sydhavsøerne, der har sat en gevaldig spurt ind i bestræbelserne på at fratage Skive 3. pladsen, og dermed muligheden for oprykningskampe.

Begge point SKAL blive i Tønder – derfor skal vores hold have maksimal opbakning i Tønder Hal 2. Husk kampen spilles klokken 17:00, men fra klokken 15:00 arrangerer TMT Event et stort spinningevent i hallen. Kom og støt op om de mange, der cykler penge ind til TM Tønder.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden