Nederlag i Kolding
Nederlag i Kolding
Nederlag i Kolding
Nederlag i Kolding

Nederlag i Kolding

Skrevet d. 1. marts 2017 af
Flemming Sørensen
Nederlag i Kolding

Det lykkedes desværre ikke for TM Tønder at hente point med hjem fra aftenens opgør i Sydbank Arena, hvor hjemmeholdet foran 3479 tilskuere vandt 27-20 efter en pauseføring på 13-11.

Det var ellers TM Tønder der kom bedst fra start. Begge hold havde i dette opgør hårdt brug for point, og det var et virkelig tændt og koncentreret TMT-hold, der fra start viste, at de vil gøre alt for at hente point mod det stjernespækkede mandskab. Det var virkelig en super god start, hvor ikke mindst Christian Trans tog godt fra i målet, og angrebsmæssigt foldede især en velspillende Rune Schrøder sig ud. Den gode begyndelse vakte glæde og tro på tingene, og da måltavlen viste 1-4 i TM Tønders favør, overdøvede de medrejsende TMT-fans alle andre i hallen.

Desværre fik KIF Kolding København efterhånden styr på såvel angreb som forsvar. Stille og roligt fik de halet ind, og senere overhalet, TM Tønder på scoringstavlen. Trods gode præstationer i første halvleg, måtte TMT se hjemmeholdet gå til pausen med en føring på 13-11.

Efter pausen kom begge mandskaber godt fra start. TMT fulgte godt med og man fornemmede, at det vil blive en jævnbyrdig affære. Desværre var det i dag vanskeligt at styre svenske Philip Stenmalm, der specielt i starten af 2. halvleg bankede bolde i målet. Stenmalm var god i hele kampen, og blev da også sit holds topscorer med 7 mål – samme antal som Tønders topscorer i kampen, Rune Schrøder.

Da der var spillet ca 40 minutter af kampen, meldte trætheden sig for de hårdtprøvede, unge Tønder-drenge, som måtte se KIF Kolding København øge føringen. Målmand Kasper Hvidt viste højt niveau og var vanskelig at passere. Således var TMT på et tidspunkt bagud 24-16, inden der blev afsluttet udemærket og slutresultatet blev 27-20.

I aften mødte TMT et velspillende hjemmehold, men så længe kræfterne rakte, blev der ydet god modstand. Udfaldene blev straffet promte, men det er værd at holde fast i de mange positive momenter, forud for de resterende kampe i 888-ligaen.

Nu får spillerne nogle dages pause inden det går løs igen. Næste opgør bliver klassikeren mod Sønderjyske – og dét er hjemme på den fantastiske hjemmebane i Tønder Hal 2. Så reserver allerede nu tirsdag den 7. marts om aftenen, til endnu et drama og en intens fight, når “Kampen om Sønderjylland” fløjtes i gang.

Aftenens målscorer i Sydbank Arena var følgende:

Rune Schrøder 7
Kristian Stklund 4(2)
Martin Kærgaard 3
Henrik Storm 2
Ulrik Eggert 2
Matias Jørgensen 1
Morten Jørgensen 1

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
21 timer siden