Nederlag i sæsonåbner

Inden kampen vidste vi godt, at skal man slå Sydhavsøerne, skal man skyde mange mål. Deres klart stærkeste kort er angrebspillet og ikke mindst Nikolaj Jørgensen, der er alt for god til at spille 1.division. Inden der var gået 6 minutter var stillingen da også 3-4 og ved stillingen 3-6 nappede Andreas Meyer Ejlersen et straffekast fra netop Nikolaj Jørgensen.

Det var startskudet til et TMT forsvar der sammen med Ejlersen fik rigtig godt fat. Angrebsmæssigt var det Andreas Hylleberg, Casper Madsen og Jaris Tobeler der stod for alle mål i første halvleg. Hylleberg kunne efter små 24 minutter gøre det til 9-9 i det der nu, lidt overraskende havde udviklet sig til en forsvarskamp. Med halvandet minut tilbage kunne Casper Madsen med sit 3.mål bringe TMT foran for første gang, med 12-11, hvilket var stillingen ved pausen.

Livio Klausen kom på banen fra 2.halvlegs start og han kviterede straks med to mål, inden Hylleberg gjorde det til 15-12. Efter 38 minutter opsnappede Jesper Redlefsen bolden og gjorde det til 17-13, mens Troels Klausen scorede til 18-14. TM Tønder var i teten, men der var trukket store veksler på bagkæden og uden fløjene rigtig var blevet sat i scene.

Måske derfor valgte TSØ at gå i 5-1 forsvar og da vi samtidig ikke længere havde kontrol med Nikolaj Jørgensen i vort forsvar, tog det kun små fem minutter inden 18-14 blev til 18-18. Vi fik desværre skudt TSØ keeper Sebastian Hansen i gang, måske fordi ideerne slap lidt op. Vi gjorde det i hvert fald ikke svært for ham og så endte det med at TSØ vandt unødvendigt stort 24-29. At lukke 29 mål ind mod TSØ er godkendt og Ejlersen stod en god kamp, men 24 mål er bare for lidt mod Sydhavsøerne.

På fredag skal vi prøve at komme på tavlen, når vi tager turen til liganedrykkerne fra Skive, som ser særdeles stærke ud.