Nederlag mod mestrene
Nederlag mod mestrene
Nederlag mod mestrene
Nederlag mod mestrene

Nederlag mod mestrene

Mestrene var for stor en mundfud for et godt kæmpende TM Tønder hold

Skrevet d. 1. oktober 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Nederlag mod mestrene

Søndag eftermiddag var de danske mestre fra Aalborg Håndbold på besøg i Tønder Hal 2, hvor hjemmeholdet bød op til sæsonens 5.kamp i årets 888-liga.

De nordjyske gæster startede ud med lyn og torden, og holdet fortsatte de gode takter fra deres seneste kampe i såvel liga som Champions League. Det betød, at et ellers rigtig godt kæmpende Tønder-mandskab, kom skidt fra start.

Aalborg spillede virkelig godt angrebsspil, og deres velsmurte angrebsmaskine gjorde livet svært for hjemmeholdet. I de første 10 minutter er effektiviteten hos de rødblusede ikke god nok, hvilket betyder Aalborg hurtigt bragte sig foran 2-7. Men stille og roligt kom Tønder mere og mere med i kampen, ikke mindst takket være fine aktioner af Rune Schrøder, der i dag spillede sin klart bedste kamp i denne sæson. Et andet meget opløftende moment hos TM Tønder, var Thomas Oesen, der i dag fik sit gennembrud på ligaholdet. Thomas var meget direkte i sit angrebsspil og fik lagt et fint pres på de store drenge i Aalborg-forsvaret. Det gav samtidig mere plads til såvel Rune Schrøder og Oliver Eggert, der kom til fine muligheder i specielt den midterste del af kampen.
TM Tønder kom 5 minutter før pausen på 10-14, og endnu bedre var det ved halvleg, hvor den altid hårdt kæmpende Emil Bergholt, kunne afslutte 1. halvleg med en scoring til 14-17.

I 2. halvleg fortsatte takterne fra slutningen af de første 30 minutter. TM Tønder kom tættete på Aalborg, og da Christian Trans snupper et straffe ved 18-20 og Oliver Eggert efterfølgende reducerer til 19-20, så steg stemningen hos det i dag veloplagte hjemmepublikum. I denne periode havde Matias Mosel for alvor stemplet ind i Tønder Hal 2, hvor han viste højt niveau.

TM Tønder kendte desværre ikke ”besøgstiden”. En række fejl i den næste periode – og yderst tvivlsomme kendelser fra verdens bedste dommerpar, betød at Aalborg igen trak fra og bragte sig på 19-25…det var ærgerligt, men en scoringspausen på 10 minutter, er der ikke råd til i 888-ligaen.

Hjemmeholdet skal dog roses for en rigtig god indstilling til opgaverne, og de kom da også tættere på Aalborg, men det var ikke helt nok, for gæsterne kunne tage hjem til ”Nordens Paris” med en sejr på 26-30.

Selvom holdet i dag led et nederlag, så var der mange positive ting at tage med til de næste kampe. Der var i dag et godt flow i angrebet, og holdet tilspillede sig mange chancer – der er stadig mulighed for at blive mere effektive. Der var mange rigtig opløftende enkeltmandspræstationer, men generelt skal mandskabet roses for ikke at opgive og miste attituden – det var godt at se drenge!!
I forsvaret havde TM Tønder svært ved at løse især gæsternes indspil til Simon Hald, men også de dygtige fløjspillere fra Aalborg, fik i dag lov at score lidt for mange mål. Og så har Aalborg bare en imponerende bredde på holdet, hvor unge spillere tager stort ansvar. Aalborg er et godt bud på en DM-finalist igen i år….

Kampen spiller blev Thomas Oesen, der som nævnt tidligere, fik sit gennembrud på ligaholdet. Han bliver spændende at følge i den næste periode. Dejligt at endnu en spiller “af egen avl” stemplede ind i ligaen!

Næste kamp for TM Tønder er i den kommende weekend, hvor holdet skal til BSV…og de har nok ikke glemt hvordan det gik i Santander Cuppen…..

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden