Nederlag mod mestrene
Nederlag mod mestrene
Nederlag mod mestrene
Nederlag mod mestrene

Nederlag mod mestrene

Mestrene var for stor en mundfud for et godt kæmpende TM Tønder hold

Skrevet d. 1. oktober 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Nederlag mod mestrene

Søndag eftermiddag var de danske mestre fra Aalborg Håndbold på besøg i Tønder Hal 2, hvor hjemmeholdet bød op til sæsonens 5.kamp i årets 888-liga.

De nordjyske gæster startede ud med lyn og torden, og holdet fortsatte de gode takter fra deres seneste kampe i såvel liga som Champions League. Det betød, at et ellers rigtig godt kæmpende Tønder-mandskab, kom skidt fra start.

Aalborg spillede virkelig godt angrebsspil, og deres velsmurte angrebsmaskine gjorde livet svært for hjemmeholdet. I de første 10 minutter er effektiviteten hos de rødblusede ikke god nok, hvilket betyder Aalborg hurtigt bragte sig foran 2-7. Men stille og roligt kom Tønder mere og mere med i kampen, ikke mindst takket være fine aktioner af Rune Schrøder, der i dag spillede sin klart bedste kamp i denne sæson. Et andet meget opløftende moment hos TM Tønder, var Thomas Oesen, der i dag fik sit gennembrud på ligaholdet. Thomas var meget direkte i sit angrebsspil og fik lagt et fint pres på de store drenge i Aalborg-forsvaret. Det gav samtidig mere plads til såvel Rune Schrøder og Oliver Eggert, der kom til fine muligheder i specielt den midterste del af kampen.
TM Tønder kom 5 minutter før pausen på 10-14, og endnu bedre var det ved halvleg, hvor den altid hårdt kæmpende Emil Bergholt, kunne afslutte 1. halvleg med en scoring til 14-17.

I 2. halvleg fortsatte takterne fra slutningen af de første 30 minutter. TM Tønder kom tættete på Aalborg, og da Christian Trans snupper et straffe ved 18-20 og Oliver Eggert efterfølgende reducerer til 19-20, så steg stemningen hos det i dag veloplagte hjemmepublikum. I denne periode havde Matias Mosel for alvor stemplet ind i Tønder Hal 2, hvor han viste højt niveau.

TM Tønder kendte desværre ikke ”besøgstiden”. En række fejl i den næste periode – og yderst tvivlsomme kendelser fra verdens bedste dommerpar, betød at Aalborg igen trak fra og bragte sig på 19-25…det var ærgerligt, men en scoringspausen på 10 minutter, er der ikke råd til i 888-ligaen.

Hjemmeholdet skal dog roses for en rigtig god indstilling til opgaverne, og de kom da også tættere på Aalborg, men det var ikke helt nok, for gæsterne kunne tage hjem til ”Nordens Paris” med en sejr på 26-30.

Selvom holdet i dag led et nederlag, så var der mange positive ting at tage med til de næste kampe. Der var i dag et godt flow i angrebet, og holdet tilspillede sig mange chancer – der er stadig mulighed for at blive mere effektive. Der var mange rigtig opløftende enkeltmandspræstationer, men generelt skal mandskabet roses for ikke at opgive og miste attituden – det var godt at se drenge!!
I forsvaret havde TM Tønder svært ved at løse især gæsternes indspil til Simon Hald, men også de dygtige fløjspillere fra Aalborg, fik i dag lov at score lidt for mange mål. Og så har Aalborg bare en imponerende bredde på holdet, hvor unge spillere tager stort ansvar. Aalborg er et godt bud på en DM-finalist igen i år….

Kampen spiller blev Thomas Oesen, der som nævnt tidligere, fik sit gennembrud på ligaholdet. Han bliver spændende at følge i den næste periode. Dejligt at endnu en spiller “af egen avl” stemplede ind i ligaen!

Næste kamp for TM Tønder er i den kommende weekend, hvor holdet skal til BSV…og de har nok ikke glemt hvordan det gik i Santander Cuppen…..

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
21 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden