Nederlag mod mestrene
Nederlag mod mestrene
Nederlag mod mestrene
Nederlag mod mestrene

Nederlag mod mestrene

Skrevet d. 19. marts 2017 af
Flemming Sørensen
Nederlag mod mestrene

Der var fornemt besøg i Tønder Hal 2 i eftermiddag, da TM Tønder tog imod de forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg. Et hold med mange store profiler, nuværende og tidligere landsholdsspillere, og et hold der stadig er med i play off kampene i årets Champions League. Det lignede på forhånd en vanskelig opgave for hjemmeholdet.

Alligevel var der rigtig mange positive takter undervejs i kampen. Godt nok tabte TM Tønder 27-34, men bortset fra udfald i 2.halvleg, så leverede holdet en fornem indsats, hvor der er grund til optimisme forud for de resterende to kampe i 888-ligaen.

Fra start spillede TM Tønder dejlig optimistisk, med god variation i angrebet, og med gode løsninger på BSV-forsvaret. Bedst symboliseret ved den første scoring af Mathias Jørgensen, der i sidste uge var på ugens hold i 888-ligaen, hvor løsningen på BSV´s offensive forsvarsstart blev løst fornemt. 1-0 til TM Tønder. På det efterfølgende angreb lavede Trans en stor redning, og det talstærke hjemmepublikum jublede, som om sejren allerede var i hus.

Faktisk var hjemmeholdet rigtig godt med det stjernespækkede udehold i begyndelsen af kampen. Efter 10 minutter var stillingen således 5-5 og efter 17 minutter kunne Stoklund reducerer til 8-9 – TM Tønder spillede strålende, og ikke mindst indspil til de to hårdt kæmpende stregspillere, Elmgaard og Kjærgaard, havde et flot niveau. Hos gæsterne var det især Nikolaj Marcussen og Allan Damgaard der viste klassen – desværre måtte Damgaard senere udgå af kampen.

Den kommende TMT-spiller Kristian Klitgaard kom på banen til et straffekast efter 18 minutter. Det blev omsat sikkert til scoring, og i det efterfølgende BSV-angreb, lavede han en fornem scoring fra venstre fløj. En god kamp af Klitgaard, der ialt blev noteret for 6 scoringer.

i 1.halvleg leverede TM Tønder generelt en stærk indsats. Mod slutningen kom Klinge på mål, og med flere fine redninger, holdt han liv i håbet om point. Således kunne TM Tønder gå til pausen med fortrøsning. Godt nok bagud med tre mål, men mod en meget velspillende modstander, der tilsyneladende har fundet momentum på det rigtige tidspunkt.

Fra starten af 2.halvleg kom hjemmeholdet desværre ikke i gang. Et udfald på nogle minutter kostede dyrt, og pludselig var holdet bagud med med 5 mål – 13-18 efter 35 minutter.

Men så tog pokker ved hjemmeholdet – godt anført af især Kristian Stoklund og Oliver Eggert, kom holdet tilbage, og måltavlen viste således 19-23 efter 44 minutter. Ville hjemmeholdet lave endnu et vanvittigt comeback, som tilfældet var i hjemmekampene mod Randers og Sønderjyske?

Det skete desværre ikke. En timeout til Bredsdorff og hans mandskab, fik BSV op i gear igen. Og på mindre end 8 minutter var stillingen ændret til 20-31, og kampen definitivt afgjort.
Heldigvis vil TMT`s unge løver ikke ydmyges foran det store hjemmepublikum. Endnu engang kæmpede de som besatte, og scorede fire gange i træk. Det var godt for moralen, og det var godt at se unge Morten Jørgensen gå ind og tage ansvar. Han kom på banen det sidste kvarter og kvitterede med energi og to flotte scoringer.

Slutresultatet på 27-34 kan der ikke indvendes noget i mod. Specielt i 1.halvleg spillede hjemmeholdet godt, men det var i dag en kamp mod overmagten. Men indsatsen i dag tegner rigtig, rigtig godt forud for de kommende kampe. Med en indsats som i dag, så kommer der point på kontoen, inden sæsonen er slut.

De må meget gange komme på torsdag, når holdet skal en tur på Heden for at spille mod HC Midtjylland i den “Runde Hal” i Herning.

Uha det bliver spændende – har du ikke noget i kalenderen, så tag med til kampen mod Uldjyderne, og støt vores hårdtkæmpende unge spillere i en meget vigtig udekamp.

TM Tønders målscorer i dag var følgende:
Kristian Stoklund, 10 mål og valgt til kampens spiller
Oliver Eggert, 4 mål
Martin Kjærgaard, 4 mål
Morten Jørgensen, 2 mål
Mathias Jørgensen, 2 mål
Rune Schrøder, 1 mål
Nikolaj Enderleit, 1 mål
Ulrik Eggert, 1 mål
Jimmi Elmgaard, 1 mål
Henrik Storm, 1 mål

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
2 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
5 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
4 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
1 uge siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
4 dage siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

2.halvsæson indledes

2.halvsæson skydes i gang i kommende weekend og TM Tønder skal...
2 dage siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Finn og Jens informerer om støtteturen

Som repræsentanter for TMT Støtteforening var Jens Malle og Finn Hedegaard...
3 dage siden