Nederlag mod Nordsjælland
Nederlag mod Nordsjælland
Nederlag mod Nordsjælland
Nederlag mod Nordsjælland

Nederlag mod Nordsjælland

Trods en flot første halvleg, måtte TM Tønder til aften se sig besejret af Nordsjælland Håndbold

Skrevet d. 13. oktober 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Nederlag mod Nordsjælland

Ian Marko Fog og hans tropper, fik revancheret sig fra dramaet i 2016, hvor TM Tønder tog ligapladsen fra Nordsjælland Håndbold. Efter en 1.halvleg hvor hjemmeholdet fuldstændig styrede begivenhederne, så vendte kampen drastisk i de sidste 30 minutter.

Et tændt TM Tønder hold kom på banen i en velbesøgt og stemningsfyldt Tønder Hal 2, med intentionen om, at nu skulle der kæmpes og sejren skulle forblive i Tønder. Fra start stod forsvaret med Ravn, Thomsen, Bergholt mfl virkelig godt, og der var fra start styr på Nordsjælland profilen Nikolai Pedersen og de øvrige af udeholdets spillere. I angrebet flød spillet meget bedre end længe set – men først og fremmest viste spillerne den helt rigtige attitude og tog de helt rigtige beslutninger. Holdet øgede stille og roligt føringen via en koncentreret indsats i begge ender af banen.

Således var stillingen efter 28 minutter 14-8, hvilket ikke var et mål for stort. Desværre indsneg der sig et par ukoncentrerede fejl mod pausefløjtet, hvilket gjorde at føringen endte på 14-10.

Men de første 30 minutter var særdeles opløftende og spillerne leverede på et fint niveau.

Oliver Eggert skød os på +5 lige efter pausen, men dette var startskuddet til en skrækkelige TM Tønder periode, hvor Nordsjælland via 7:6 spil kom tættere og tættere på. Vores sprudlende angrebsspil fra de første 30 minutter forblev tilsyneladende i omklædningen, for efter pausen blev vores spil usikkert og med alt for mange chancebetonede afslutninger på “halve chancer”. Selvom kampens spiller, Kristian Stoklund, forsøgte at holde os inde i kampen, så lykkes tingene bare slet ikke efter pausen!

Dermed kom Nordsjælland foran og udbyttede tilmed føringen – og pludselig var vi bagud med 4 mål. Dette fik vi aldrig hentet igen og måtte slutteligt se gæsterne vinde 22-25.

Det var bestemt en stor streg i regningen, men holdet må rejse sig hurtigt igen. Der venter meget vigtige kampe forude, og allerede tirsdag har holdet muligheden for ar spille sig i Final4, når TM Tønder skal på besøg i Dokken, for at møde Ribe / Esbjerg HH.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden