Nederlag mod Skive
Nederlag mod Skive
Nederlag mod Skive
Nederlag mod Skive

Nederlag mod Skive

TM Tønder fandt aldrig rytmen, og tabte søndagens topkamp

Skrevet d. 10. marts 2019 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Nederlag mod Skive

Søndag sidst på eftermiddagen var der topkamp i Tønder Hal 2, hvor hjemmeholdet fra TM Tønder havde besøg af nærmeste forfølger – rækkens nummer 3, Skive FH.

Kampen havde enorm betydning, da Fredericia tidligere på eftermiddagen havde besejret HØJ, og derfor skulle TM Tønder vinde for at holde trit med  FHK. Skive var inden kampen presset af Team Sydhavsøerne, der for alvor har steppet op, og de var inden kampen kun 1 point efter skibonitterne.

Fra start stod det klart, at det var Skive der havde den største tænding. Hjemmeholdet fik en famlende start, og de virkede et skridt bagefter i såvel forsvar og angreb. Alligevel var stillingen 5-5 efter 8 minutter, og senere 7-8 efter knapt et kvarter, inden gæsterne trak fra til en tre måls føring på 8-11. Hjemmeholdet kom dog godt igen, og det var bl.a. via stort gå-på-mod af Benjamin Holm der scorede to rigtige energimål og sørgede for at fulgte med til 10-11.

Ganske symptomatisk for kampen, så trak Skive FK nok engang fra hjemmeholdet og bragte igen føringen op på tre mål – og igen kom TM Tønder op. Således var stillingen 14-15 med lidt mere end 4 minutter til pausen. Ole Bitch og Skive fastholdt imidlertid initiativet og kunne gå til pausen med en føring på 19-15. Det må siges at være en fortjent føring, da der hos gæsterne i første halvleg  var mere vilje og intensitet.

TM Tønder har lavet talrige come backs hjemme i Tønder Hal 2, og man sad i pausen med en klar fornemmelse af, at holdet vil byde ind efter pausen.

Det skete også de første 10 minutter, hvor afstanden var mindsket til 2 mål, hvorefter Skive tog en time out. Efterfølgende havde de dygtige gulvtørrer travlt med at tørre op i området, hvor de to hold havde haft time out. Hvad træner Bitch har sagt til spillerne vides ikke, men holdet scorede efterfølgende tre gange i træk og bragte sig på 20-25. Kollega Torben Sørensen gjorde kort efter det samme kunststykket, og så var TM Tønder med igen, 23-25. Man fornemmede, at kampen i denne periode kunne tippe til begge sider…

Desværre var Emil Bergholts scoring til 23-25 det sidste mål for hjemmeholdet i knap 10 minutter. Trods mange gode muligheder, så lykkes det ikke at passere en velspillede Mads Meldgaard. I denne periode afgjorde Skive kampen og med fem scoringer i træk ændrede de stillingen til 23-30.

Slutresultatet blev 25-32 og dermed indhentede Skive-holdet 2 point på os.

Næste opgør er mod rækkens nummer 4, Team Sydhavsøerne, og denne kamp spilles søndag den 17. marts.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
20 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden