Nederlag mod Skive
Nederlag mod Skive
Nederlag mod Skive
Nederlag mod Skive

Nederlag mod Skive

Skrevet d. 17. april 2017 af
Flemming Sørensen
Nederlag mod Skive

Aftenens kamp mod Skive FH havde af mange fået betegnelsen – Årets Kamp.

Der var da også mødt et rekordstort og veloplagt publikum op i Tønder Hal 2. Der var virkelig lagt op til, at hjemmeholdet skulle have den bedst mulige støtte for at sikre sig et godt udgangspunkt for at blive i 888-ligaen.

Det var dog gæsterne fra Skive der kom bedst fra start, og via en føring på 0-2 viste de, at holdet bestemt har gode kvaliteter. Det skulle TM Tønder senere få smag for……mere om det senere.

For da hjemmeholdet lige havde fået rystet en lidt usikker start af sig, spillede holdet forrygende flot angrebsspil. Stoklund iscenesatte det flotte spil, der gang på gang førte til gode afslutningsmuligheder. Og her var ikke mindst Matias Jørgensen på højre fløj en fornøjelse at følge. Han scorede 6 mål de første 17 minutter – klasse!
Mange spillere bød ind angrebsmæssigt, og Martin Kærgaard på stregen og Oliver Eggert samt Nikolaj Enderleit var stærkt spillende i angrebet.

I forsvaret var det straks værre…. TM Tønders ellers så solide forsvar, fandt slet slet ikke sig selv i dag. Skive har rutinerede og meget dygtige spillere i Mads Øris og Andreas Toudahl, samt en ung komet i Mathias Bitsch – de tre ødelagde fuldstændig TM Tønder tilhængernes ellers så gode humør! 15, af Skives 16, scoringer fra de tre herrer i de første halvleg var alt, alt for meget…..

Trods de tre musketer fra Skive, så kunne TM Tønder gå til halvleg med en velfortjent føring 18 – 16, og holdet kunne glæde sig over fornemt angrebsspil, og mon ikke der skulle snakkes lidt om forsvarsarbejdet….

2.halvleg begyndte fint for TM Tønder. Oliver og Enderleit scorede på skift og bragte holdet foran 22-19 og efter 10 minutter i 2.halvleg var stillingen betryggende 25-21 – ingen anede ugler i den sønderjyske Marsk.
Og da slet ikke da der med 13 minutter igen stod 28-25 i hjemmeholdets favør, og Skive fik en spiller udvist. Hvad der så herefter skete er lidt uvist – men Skive scorede 6 mål i træk, og med 4 minutter igen var en komfortable 3-måls føring afløst af en stilling der hed 29-32…AV!

De sidste hektiske minutter ændrede ikke ved målforskellen, og Skive kunne rejse fra Tønder med en overraskende sejr på 32-35, hvilket bestemt ikke var hvad der var håbet hos hjemmeholdet og dets mange tilhængere.

Alt tydede ellers godt, men trods en kollosal opbakning til hjemmeholdet, så “kollapsede” holdet de sidste 10 minutter af opgøret. Man kan skylde skylden mange steder hen, men faktum er, at et hold fra 1.division scorede 35 mål i Tønder – det har intet andet hold i 888-ligaen gjort!

På torsdag spilles med sikkerhed ÅRETS KAMP – denne foregår i Skive, og skal TM Tønder have endnu en sæson i 888-ligaen, så skal holdet vinde på torsdag, for at fremtvinge et 3.opgør i næste weekend.

Py ha – det bliver vanskeligt, men tag med til Skive, og yd samme fantastiske opbakning som i aften!

Sammen er vi stærke!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige...
4 uger siden

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
3 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden