Nederlag på Fyn
Nederlag på Fyn
Nederlag på Fyn
Nederlag på Fyn

Nederlag på Fyn

Vi var ikke helt skarpe...

Skrevet d. 5. februar 2018 af
tmt
Nederlag på Fyn

Gårsdagens kamp mod IF Stjernen forløb ikke som vi forventede, da vi tabte kampe 30-28 efter en pause stilling på 15-13 til værterne.

Vi var ellers godt forberedte på hjemmeholdets spil, men vi manglede 10-15% i stort set alle facetter af spillet (især forsvaret). Der var mange gode individuelle aktioner, men vores kollektive spil fungerede ikke som det skulle, vi brænder alt for mange frie chancer, bedst illustreret ved en kontra som blev skudt 1 meter over mål, hvilket betød at et godt kæmpende hjemmehold kunne løbe med sejren.

Når spillerne mangler de berømte procenter, må man også som træner huske at kigge indad, og min ”værktøjskasse” skal nu også have et eftersyn.

Det kan lyde mærkeligt at rose – men det vil jeg nu alligevel, for spillerne forsøgte virkelige at få vendt kampen rundt, men nogle gange er det bare ikke muligt, kigger man samtidig på scorings oversigten, så er 10 af 11 spillere på tavlen, hvilket vidner om en stor bredde/kvalitet. Den efterfølgende evaluering af kampen giver mig da heller ikke pande-rynker, for vi lærer hele tiden med dette unge hold. Og hånden på hjertet, når vi nu skulle have et udfald (det første i 12 kampe) er det jo bedre at tabe til et hold som ligger langt tilbage i tabel fremfor at tabe til et af top 4 holdene.

Holdet var:

Silas kellner, Lars Reinholt (2), Kasper Smidemann (3), Morten Jørgensen (2), Jesper Redlefsen (1), Casper Madsen (6), Martin Busk (5), Matias Hejsel (1), Jonas Nielsen (1), Nicolai Nielsen, Daniel Jacobsen (1), Thomas Oesen (6)

Mvh – Træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden