Nederlag på Heden
Nederlag på Heden
Nederlag på Heden
Nederlag på Heden

Nederlag på Heden

Efter en noget svingende præstation, tabte TM Tønder fredag aften til HC Midtjylland

Skrevet d. 18. november 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Nederlag på Heden

Forud for opgøret var der optimisme at spore i TM Tønder-truppen – ikke mindst set i lyset af, at holdet i sidste sæson to gange besejrede fredagens modstandere fra HC Midtjylland. Desværre gik det ikke som håbet, og vores hold måtte rejse hjem til Tønder med et 2-måls nederlag i bagegen. Dette skete efter en noget ujævn indsats, hvor niveauet svingende gevaldigt kampen igennem.

TM Tønder kom skidt fra start – dels fik HC Midtjylland alt for nemt scoret i begyndelsen, lige som vi i starten bl.a. brænder to straffekast. Det betød, at vi fra start kom til at halte bagefter hjemmeholdet. Det gjorde vi hele første halvleg, hvor vi specielt i angrebet havde problemer med at score på vores chancer, ligesom der blev lavet for mange tekniske fejl, som hjemmeholdet promte straffede i den modsatte ende. Vi gik dermed til pausen bagud med 9-13, hvilket var helt fortjent, men dette var efter en halvleg hvor HC Midtjylland bestemt ikke havde spillet prangende.

Dermed var der gode forhåbninger om, at vi kunne komme tilbage i opgøret efter pausen – vi er jo kendt for at lave de mest underfundige come backs. Desværre får vi en skidt start efter pausen, hvor et par koncentrationsfejl promte straffes og måltavlen viste + 6 til midtjyderne. Gennem hele 2. halvleg sad man med en fornemmelse af, at kampen bestemt ikke var afgjort – til trods for at vi var bagud med 4-6 mål. Og da Oliver Eggert i midten af 2. halvleg for alvor fik tur i den, så gav det fornyet håb. Kristian Stoklund, der igen var vores bedste spiller, scorede selv en række energimål og fik sat spillet fint op. Og vi kom tæt på – desværre ikke tæt nok. Kampen endte med et nederlag på 25-27 – og det var ærgerligt. Med mere skarphed og minimering af de tekniske fejl, så havde vi fået point med hjem fra Den Runde Hal – mulighederne var der bestemt!!

Næste kamp er onsdag aften, hvor Skjern Håndbold kommer på besøg i Tønder Hal 2 – kom i hallen og støt holdet. Der er brug for opbakning!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden