Nederlag mod Ribe – Esbjerg HH
Nederlag mod Ribe – Esbjerg HH
Nederlag mod Ribe – Esbjerg HH
Nederlag mod Ribe – Esbjerg HH

Nederlag mod Ribe – Esbjerg HH

Skrevet d. 10. august 2017 af
Flemming Sørensen
Nederlag mod Ribe – Esbjerg HH

TM Tønder spillede torsdag aften den anden træningskamp i denne uge, da holdet i Skærbæk Fritidscenter pudsede formen af mod ligakollegaerne fra Ribe – Esbjerg HH. I en herlig kulisse  leverede de to hold en fin og seværdig kamp, hvor Ribe – Esbjerg HH på dagen var det bedste hold og vandt 28-22.

Kampen var – trods nederlaget – en rigtig god test for TM Tønder, der i opgøret fik afprøvet forskellige opstillinger i såvel forsvar og angreb set i relation til sejren mod Skanderborg i mandags. I forhold til denne kamp måtte TM Tønder undvære Ulrik Eggert, der sad over med sygdom, ligesom der blev sparet på spilletiden til stregspiller Martin Kjærgaard.

Fra starten af kampen virkede det som om, at det var REHH der var stærkest – de spillede flot angrebsspil, hvor specielt deres to nyindkøbte spillere, den egyptiske bagspiller Yehia Elderaa og den slovenske streg Miha Zvezej, voldte de rødblussede store problemer. TM Tønder kom hurtigt bagud med 4-5 mål og den føring fik holdet aldrig indhentet. REHH var et skridt foran i hele 1.halvleg, og TMT-holdet måtte gå til pause bagud 15-10.

I 2.halvleg startede den nye målmand Matias Mosel med flere overbevisende redninger, og TM Tønder fik indhentet noget af føringen, uden dog helt at få kontakt med REHH. Mulighederne var der specielt midt i 2.halvleg, hvor TM Tønder forsvaret for alvor viste tænder. Her var der nye og spændende forsvarsformationer,  hvor der blev taget masser af initiativ. Men, men, men… da holdet var aller tættest på REHH viste deres outstanding playmaker Lukas Karlson virkelig klassen. I denne periode scorede han flere mål i træk, og REHH fik igen skabt afstand, og sluttede med at sejre 28-22.

Igen i dag var der flere lyspunkter, hvor ikke mindst Oliver Eggert igen strålede. Den positive udvikling fra sidste sæson fortsætter heldigvis. Oliver er rigtig godt skydende, og takterne i opstarten tyder på at han går en stor sæson i møde. På vanlig vis styrede Kristian Stoklund spillet, og med fornemme scoringer og mange assist, spillede Stoklund igen en god kamp.Den nye højre back, Benjamin Holm, fik spilletid i 2.halvleg og viste i glimt sit potentiale. Og så har vi i Emil Bergholt fået en fighter af karat – selvom alt ikke lykkes for Emil, så har han en udstråling og attitude, som bliver populær i Tønder.

Torben Sørensen erkendte da også efter kampen, at TM Tønder på dagen tabte til en bedre modstander:
“Det var en rigtig fin træningskamp, hvor vi spillede mod et stærkt mandskab fra Ribe – Esbjerg. De dækkede rigtig fint op, og i perioder får vi ikke “lukket deres forsvar op” og derfor bliver afslutningerne lidt halvhjertede. Vi forsøgte en del nye ting i vores forsvar, og som altid når nye ting skal indkøres, så er der aftaler der skal afstemmes – dygtige modstandere som fx Lukas Karlsson udnytter den mindste fejl. Det skal vi naturligvis lære af, og ikke stresse hvis tingene ikke lige lykkes”.

Næste træningskamp for TM Tønder er i weekenden, hvor holdet søndag deltager i en træningsturnering i Flensburg.

Tak til de mange tilskuere der i aften mødte frem i Skærbæk og skabte en flot og stemningsfyldt ramme om denne træningskamp.

 

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden