Nederlag i sidste turneringskamp
Nederlag i sidste turneringskamp
Nederlag i sidste turneringskamp
Nederlag i sidste turneringskamp

Nederlag i sidste turneringskamp

Skrevet d. 29. marts 2017 af
Flemming Sørensen
Nederlag i sidste turneringskamp

Onsdag aften spillede TM Tønder sidste hjemmekamp i 888-ligaen, og trods en fornem 1.halvleg, så sluttede sidste turneringskamp med et 24-28 nederlag til Mors-Thy.

Det var ellers hjemmeholdet der åbnede opgøret bedst. Fra start var det et tændt og godt organiseret hjemmehold, som med flot spil i begge ender af banen stille og roligt trak fra morsingboerne. Ikke mindst Kristian Stoklund og hans fremragende sammenspil med Martin Kærgaard på stregen, holdt i første halvleg virkelig højt niveau. Således førte hjemmeholdet på et tidspunkt 10-6, men fik ikke skabt yderligere afstand til de blå-klædte gæster. Mors-Thy leverede et flot comeback, hvilket ikke mindst skyldes en meget stærkt spillede Nikolaj Sommer, der spillede en fremragende kamp i aften. Inden pausen havde de fået kontakt, og efter de første 30 minutter var det helt lige, 14-14.

I 2.halvlegen gik luften desværre hurtig af TMT-ballonen. Nærmest fra første fløjt kom TM Tønder skævt afsted, og Mors-Thy fik hurtigt overtaget. Der blev desværre truffet lidt forhastede beslutninger, og derfor var det også fortjent, at Mors-Thy fik skabt en komfortabel føring på 4-5 mål. Oveni havde TMT en lang scoringskrise ved stillingen 22-26, og gæsternes mål var nærmest forhekset. Hjemmeholdet var tydeligt ramt på resourcerne, og formåede ikke at lave et comeback, som ellers har været holdet kendetegn efter jul. Derfor var det også fortjent at Jan Paulsen og Co. kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret med en sejr på 24-28

Det er helt naturligt, at kræfterne skal ligges i de kommende to kval.kampe. Her er holdet forhåbentlig tilbage for fuld udblæsning, så opholdet i landets fornemste række bliver forlænget!

Hvem modstanderen bliver afgøres måske allerede i den kommende runde i 1.division – størst sandsynlighed er der for at det bliver Skive FH.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden