Nederlag til mesterskabsaspiranter
Nederlag til mesterskabsaspiranter
Nederlag til mesterskabsaspiranter
Nederlag til mesterskabsaspiranter

Nederlag til mesterskabsaspiranter

Flot 1.halvleg rakte ikke mod topholdet

Skrevet d. 11. marts 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Nederlag til mesterskabsaspiranter

TM Tønder tog søndag eftermiddag hjemme mod sydfynske GOG. En kamp, hvor TMT var helt og aldeles underdogs, da det var rækkens nummer 2, som kom på besøg – et hold der har vist forrygende form, og med en trup spækket med store profiler.

Det blev en hæsblæsende start på kampen, hvor der var fart over feltet, masser af afslutninger og forrygende individuelle præstationer. Vores hold var i den grad parate og fortsatte de gode takter fra torsdagens sejr i Sønderborg. Foran 4-1 sad man med en fornemmelse af, at der måske var noget stort på vej. Det skal dog siges, at Christian Trans lagde ud med klasseredninger, og der kunne ligeså godt på daværende tidspunkt have stået 4-4. Men vores spillere gjorde det generelt rigtig flot i hele første halvleg. Der blev vist masser af energi og der var den rette indstilling – igen! I angrebsspillet kom vi frem til mange store chancer i de første 30 minutter, og fik i 1,halvleg scoret 14 gange. Det kunne godt være blevet til flere mål, men desværre var der nogle fæle afbrændere.

Det havde gæsterne som tidligere nævnt også, og deres score efter 30 minutter var 16 mål. Lasse Møller havde spillet en fremragende kamp, og han voldte problemer for TM Tønder forsvaret, ligesom Ole Erevik i målet havde præsteret fornemme redninger. Men alt i alt en opløftende første halv time, som gav forhåbninger om endnu mere efter pausen.

I de sidste 30 minutter var vores hold godt med i starten, men stille og roligt trak gæsterne fra. Efterhånden som trætheden meldte sig hos hjemmeholdet indtraf der nogle fejl, og de blev straffet prompte. GOG var kyniske og scorede hele 20 gange efter pausen. Frederik Clausen og Emil Jacobsen var ustyrlige hos gæsterne, der i det hele taget har et imponerende godt hold – vel nok det bedste vi har set i Tønder Hal 2 i denne sæson!

Hos hjemmeholdet er der grund til at hente de mange positive ting frem – ikke mindst en stærk 1.halvleg. Angrebsmæssigt får vi spillet os til mange muligheder, hvilket er værd at have in`mente. Så længe kræfterne rakte, gjorde spillerne mange ting rigtigt! Igen spillere Lasse Hamann-Boeriths en god kamp, og han blev da også valgt til Man of the Match.

Der var ligadebut til talentfulde Jesper Redlefsen, der kom ind i midten af 1.halvleg. Jesper gik uimponeret til værks og efter få minutter scorede han et flot mål. Han fik også spilletid i 2.halvleg, hvor han på fornemste vis nettede to gange. En utrolig spændende spiller, der via hårdt arbejde i træningslokalet i dag fik sin meget velfortjente debut – godt gået Jesper!!

Næste opgave for TM Tønder er allerede på onsdag, hvor holdet skal til Aalborg og spille den udsatte kamp i Gigantium.

Søndag den 18. marts klokken 15:00 kommer HC Midtjylland på besøg i Tønder Hal 2, og dér SKAL vi vinde!!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden