Nederlag mod TTH Holstebro
Nederlag mod TTH Holstebro
Nederlag mod TTH Holstebro
Nederlag mod TTH Holstebro

Nederlag mod TTH Holstebro

Trods store perioder med positivt spil, endte det med et nederlag på 5 mål

Skrevet d. 18. september 2017 af
Flemming Sørensen
Nederlag mod TTH Holstebro

Trods en betydelig bedre indsats end i forrige kamp mod Skanderborg, så rakte det ikke mod TTH Holstebro, der – set over hele kampen – var stærkest og endte med at vinde 29-24.

På en rigtig smuk sensommeraften med håndbold på TV 2 Sport fra Tønder Hallen, var der langt fra fuldt hus i den intime Tønder Hal 2. Til gengæld leverede folk i hallen – specielt i 2.halvleg – en god indsats på lægterne. På banen var der – i forhold til blamagen i Skanderborg – store forbedringer at spore.
TM Tønder startede igen med Trans på mål, Klitgaard og Ulrik på de to fløje, Bergholt på stregen og Stoklund, Oliver Eggert og Rune Schrøder i bagkæden. De 7 blev fra start sat under pres, og det som ikke måtte ske…skete. To hurtige scoringer af TTH Holstebro, bragte dem ubesværet på 0-2. TM Tønder holdt dog konceptet, og på scoringer af Ulrik og Rune blev der bragt balance i regnskabet. Der var hos hjemmeholdet fra start en helt anden gnist og vilje, end tilfældet var i forrige kamp, og selvom alt langt fra lykkes, så var det et stort skridt i den rigtige retning.

Desværre blev der igen i dag brændt for meget, hvilket også var tilfældet fra det 5. til det 10. minut, hvor TTH øgede til 3-5. I Martin Kærgaards fravær, kom Morten Jørgensen tidlig ind på stregen, hvor han kæmpede bravt. Desværre var det som om, at gæsterne fra TTH var et skridt foran hjemmeholdet. Promte blev fejlene fra TM Tønder straffet i modsatte ende, hvor først og fremmest Magnus Bramming voldte os besvær. På et tidspunkt i 1. halvleg er hjemmeholdet bagud 6-11 og senere 7-12, og de få scoringer skyldtes ikke mindst TTH`s kontante forsvar. Men trods bagud med 5 mål, sad man alligevel med en fornemmelse af, at det slet ikke var umuligt at komme tilbage i opgøret. Og pludselig begyndte angrebsspillet at fungere. Stoklund havde flere gode assist til ikke mindst Emil Bergholt, hvilket betød at TM Tønder kom tættere på. I takt med at også forsvaret fik tacklet på Porup og Balling, betød det, at vi kunne gå til pause med stillingen 11-14 på måltavlen. En 1.halvleg der i perioder var noget rodet, og hvor fejl fra hjemmeholdet konsekvent blev straffet af TTH. Til gengæld fortsatte holdet med at kæmpe, hvilket gav gode forhåbninger inden de sidste 30 minutter.

Desværre kom TTH ud af omklædningsrummet med en masse energi, og med to hurtige scoringer kom de på 11-16, øv! Hos TM Tønder fik unge Thomas Clausen chancen fra start på højre fløj. Unge Clausen kvitterede for tilliden og bragede hurtigt to kanonkugler i kassen, inden først Mads Thomsen og senere Oliver Eggert skabte fornyet håb for hjemmeholdet, 15-17. Det bragte stemning i hallen, og tilskuerne gjorde deres bedste for at heppe hjemmeholdet til sejr. Det skulle blive endnu bedre, og da Kristian Klitgaard bragte os på 17-18 steg humøret endnu en takt. Kort efter udlignede kampens spiller, Emil Bergholt til 18-18, og TM Tønder havde endnu engang lavet et af deres velkendte come backs. Med 20 minutter igen var der skabt balance i regnskabet – det var første gang siden 3-3.
Desværre fik holdet endnu et udfald, og den næste periode blev tabt 1-7. Dermed var kampen afgjort, og selvom et lille håb blev tændt med Stoklunds straffescoring til 24-28, så kom holdet ikke tættere på, og gæsterne fra TTH kunne slutteligt hæve armene efter en sejr på 24-29.

Et nederlag, hvor der var mange opløftende ting, så var det alligevel lidt ærgerligt, at holdet i dag ikke greb chancen. Vi havde for lange perioder med udfald – både i 1. og 2.halvleg. Så på en dag hvor TTH trods flere fejl, alligevel viste deres klasse, måtte vi indkassere endnu et nederlag.

Træner Torben Sørensen ærgrede sig over nederlaget:
”På flere parametre havde vi stor fremgang i forhold til Skanderborg kampen. Omvendt må vi også erkende, at TTH kynisk udnytter hver en fejl vi begår. Da vi i 2.halvleg kommer flot tilbage og udligner til 18-18, så begår vi et par tekniske fejl, og det straffes hurtigt. Kampen viste, at når vi er der 100 % så kan vi være med, og i flere perioder i dag spiller vi rigtig godt. Men i 888-ligaen bliver personlige fejl promte starffet, og det mærkede vi i dag. Nu venter en svær udekamp mod Aarhus, men til denne kamp skal vi bygge videre på de positive ting fra dagens opgør”.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
2 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
1 uge siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
2 uger siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
3 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
4 uger siden

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet...
1 dag siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
2 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
3 dage siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
4 uger siden