Nedtur i Skæring

Håndbold er en fantastisk sport, hvor forskellen på sejr og nederlag skyldes små marginaler og udstråling. Overraskende resultater er en del af sporten og fredag aften i Skæring var det hjemmeholdet HEI der havde mest udstråling og marginalerne gik også deres vej. HEI beviste at vores spådom om at de kan slå alle, når de rammer dagen, ikke var helt ved siden af.

Udstrålingen var den helt store forskel fra kampens start og HEI bragte sig hurtigt foran. Mens de scorede på deres chancer, lavede vi for mange fejl i angebet. HEI løb sjældent contra, men bar bolden stille og roligt op og spillede den rundt indtil chancen bød sig. Kristoffer Vestergaard holdt os inde i kampen ved at score de første tre mål. Vi var dog bagud 8-3 efter bare 10 minutter.

TM Tønder  fik gang i målscoren, men kom ikke for alvor tættere på. 11-6, 14-10 og 16-10 var de bitre cifre når man kiggede på måltavlen. Enmandshæren Kristoffer Vestergåård scorede 7 gange i første halvleg og da vi gik til pause, bagud 17-12, var det nødvendigt at få flere i gang.

Et helt forvandlet TMT hold kom ind til 2.halvleg. Jaris Tobeler var kommet ind og dække treer og det virkede rigtigt fint. Andreas Haagen leverede mirakler og på under 4 minutter kunne vi reducere til 17-16. Jesper Redlefsen viste skarphed og Andreas Hylleberg tog ansvar og var stærkt skydende når han kom i fart. 20-23 stod der i TM Tønders favør, præcis midtvejs i anden halvleg.

Nu begyndte marginalerne at drille og tingene holdt op med at lykkes. I stedet for at tage ansvar og spille os til chancer, begynder vi at lægge bolden i hænderne på Kristoffer Vestergaard. Det er bestemt ikke løsningen. HEI kom tilbage i kampen og med små 6 minutter tilbage havde de bragt sig foran 27-24. TM Tønder kæmpede sig tilbage til 27-27 med 50 sekunder igen. Desværre fik de lov til at køre bolden rundt, afbrudt af en timeout, men 50 sekunder i det sidste minut uden at prøve noget som helst, det er meget, og desværre fik de sendt bolden i mål med 2 sekunder tilbage og så var det HEI der kunne juble over to point i en kamp hvor de havde stolpe ind og vi havde stolpe ud.

Nu er vi presset til at levere en fantastisk indsats i den svære udekamp i Otterup, lørdag den 30.oktober.