Ny gyser i vente mandag
Ny gyser i vente mandag
Ny gyser i vente mandag
Ny gyser i vente mandag

Ny gyser i vente mandag

Skrevet d. 12. marts 2017 af
Flemming Sørensen
Ny gyser i vente mandag

Overskriften hos Skanderborg Håndbold forud for mandagens kamp er ganske enkelt: GYSER.

Det ord dækker meget godt kampens betydning, når TM Tønder mandag aften løber på banen i “Orangeriet” for at spille mod Skanderborg Håndbold.

Holdene ligger side om side med 11 point – to point ned til Randers på sidstepladsen. Første opgør mellem de to hold endte uafgjort, og meget kunne tyde på, at kampen bliver lige så tæt som stillingen antyder. Begge hold kan med en sejr tage et meget vigtigt skridt væk fra sidstepladsen – en situation, som vil være umådelig skøn for TM Tønder, inden de sidste tre kampe mod BSV hjemme, HC Midtjylland ude og Mors/Thy hjemme.

Skanderborg er vel – lidt uventet – havnet i nedrykningsstriden. Holdet har tabt de sidste 3 kampe – senest med 10 mål til Aarhus Håndbold. Sidst Skanderborg fik point var den 18.februar, da de mødte ellers formstærke Mors/Thy på hjemmebane. Skanderborg har ellers et stærkt hold, hvor Kasper Irming er den helt store profil – Irming er også ligatopscorer, i øvrigt foran vores Kristian Stoklund.

Ud over Irming, så er det fortrinsvis Morten Kirk Olesen og Martin Mauer Larsen, der skal holdes et vågent øje med, ligesom Skanderborg har hentet Rasmus Porup i HC Midtjylland, og efter en skade er Rasmus Porup ved at være helt på toppen igen. Hos Skanderborg er der også en tidligere TM Tønder spiller, nemlig Kristian Bonefeld som fortrinsvis anvendes i forsvaret.

Skanderborg spiller meget seværdig håndbold, hvor de med deres rigtig gode kontrafase, hurtigt kan score en masse mål og dermed ændre kampen totalt. Denne fase skal Tønder lukke ned – nøjagtigt lige så godt som holdet har gjort i de seneste kampe.

Når man har set TM Tønder spille i de seneste kampe, så er der god grund til optimisme og håb om point igen på mandag. Holdet har hentet point i tre af de fire seneste kampe, og det er kommet i hus efter fantastisk fight og et par vilde comeback. Indstillingen har fra start været i top, og holdet har virkelig kæmpet. Forsvaret har stået rigtig godt, foran skiftende velspillende målmand. I angrebet har holdet spillet fornuftigt og skabt gode scoringsmuligheder i langt de fleste angreb. I morgen håber vi, at effektiviteten er højere end i de seneste kampe…

Endnu engang bliver TM Tønders kamp vist på TV2 sport – og når TV2 sport er med, så er Tønder blevet  kendt for en fantastisk opbakning uden for banen. Selvom det er udebane i morgen, så lad os vise Håndbold-Danmark – og naturligvis alle i Skanderborg`s Orangerie, at TM Tønder har landets bedste supportere. Tag med til Skanderborg, og støt udeholdet mod sejr. Det kunne være SÅ godt……

Sammen er vi stærke – komsårød

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden