Ny gyser i vente mandag
Ny gyser i vente mandag
Ny gyser i vente mandag
Ny gyser i vente mandag

Ny gyser i vente mandag

Skrevet d. 12. marts 2017 af
Flemming Sørensen
Ny gyser i vente mandag

Overskriften hos Skanderborg Håndbold forud for mandagens kamp er ganske enkelt: GYSER.

Det ord dækker meget godt kampens betydning, når TM Tønder mandag aften løber på banen i “Orangeriet” for at spille mod Skanderborg Håndbold.

Holdene ligger side om side med 11 point – to point ned til Randers på sidstepladsen. Første opgør mellem de to hold endte uafgjort, og meget kunne tyde på, at kampen bliver lige så tæt som stillingen antyder. Begge hold kan med en sejr tage et meget vigtigt skridt væk fra sidstepladsen – en situation, som vil være umådelig skøn for TM Tønder, inden de sidste tre kampe mod BSV hjemme, HC Midtjylland ude og Mors/Thy hjemme.

Skanderborg er vel – lidt uventet – havnet i nedrykningsstriden. Holdet har tabt de sidste 3 kampe – senest med 10 mål til Aarhus Håndbold. Sidst Skanderborg fik point var den 18.februar, da de mødte ellers formstærke Mors/Thy på hjemmebane. Skanderborg har ellers et stærkt hold, hvor Kasper Irming er den helt store profil – Irming er også ligatopscorer, i øvrigt foran vores Kristian Stoklund.

Ud over Irming, så er det fortrinsvis Morten Kirk Olesen og Martin Mauer Larsen, der skal holdes et vågent øje med, ligesom Skanderborg har hentet Rasmus Porup i HC Midtjylland, og efter en skade er Rasmus Porup ved at være helt på toppen igen. Hos Skanderborg er der også en tidligere TM Tønder spiller, nemlig Kristian Bonefeld som fortrinsvis anvendes i forsvaret.

Skanderborg spiller meget seværdig håndbold, hvor de med deres rigtig gode kontrafase, hurtigt kan score en masse mål og dermed ændre kampen totalt. Denne fase skal Tønder lukke ned – nøjagtigt lige så godt som holdet har gjort i de seneste kampe.

Når man har set TM Tønder spille i de seneste kampe, så er der god grund til optimisme og håb om point igen på mandag. Holdet har hentet point i tre af de fire seneste kampe, og det er kommet i hus efter fantastisk fight og et par vilde comeback. Indstillingen har fra start været i top, og holdet har virkelig kæmpet. Forsvaret har stået rigtig godt, foran skiftende velspillende målmand. I angrebet har holdet spillet fornuftigt og skabt gode scoringsmuligheder i langt de fleste angreb. I morgen håber vi, at effektiviteten er højere end i de seneste kampe…

Endnu engang bliver TM Tønders kamp vist på TV2 sport – og når TV2 sport er med, så er Tønder blevet  kendt for en fantastisk opbakning uden for banen. Selvom det er udebane i morgen, så lad os vise Håndbold-Danmark – og naturligvis alle i Skanderborg`s Orangerie, at TM Tønder har landets bedste supportere. Tag med til Skanderborg, og støt udeholdet mod sejr. Det kunne være SÅ godt……

Sammen er vi stærke – komsårød

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden