Ny international sponsor til herre håndboldligaen
Ny international sponsor til herre håndboldligaen
Ny international sponsor til herre håndboldligaen
Ny international sponsor til herre håndboldligaen

Ny international sponsor til herre håndboldligaen

Skrevet d. 6. september 2016 af
Kim Møller
Ny international sponsor til herre håndboldligaen

Dansk håndbold lander stor sponsoraftale med den internationale spiludbyder 888

410.647 tilskuere og 7,6 millioner tv-seere kan ikke tage fejl. Den bedste danske håndboldrække for herrer er interessant, og Dansk Håndbold tiltrækker en masse positiv opmærksomhed. OL-guldet er blot endnu en understregning af, at dansk herrehåndbold er på vej i den rigtige retning.

For de næste to sæsoner har ligaen nu sikret sig et nyt partnerskab i en kommercielt stærk aftale for dansk hånbold, og herrernes håndboldliga får derfor nyt navn.

888ligaen bliver navnet på ligaen de næste to år med option på yderligere to års forlængelse. 888 er en international spiludbyder med aktiviteter over hele verden og 20 års erfaring i branchen. 888.dk har været aktiv på det danske marked i næsten et år og tilbyder ud over Sportsspil også online poker og casino.

888.dk er begejstrede for at støtte en national stolthed som håndbold.

“Vi har haft en succesfuld lancering i Danmark, og vores ambitioner er store for det danske marked. Dette sponsorat er en vigtig løftestang i vores strategi i Danmark, hvor vi sigter mod at opnå en stærk lokal tilstedeværelse samtidig med at folde vores globale styrke fuldt ud", kommenterer Senior Vice President og Head of B2C for 888, Itai Pazner.

Håndbold Divisionsforeningens direktør Thomas Christensen siger om aftalen:

“Det er utroligt vigtigt for vores selvforståelse, at vores håndboldmiljø trækker interesse fra store virksomheder. For første gang har vi fundet en global partner, og det beviser bare, at ligaen og ikke mindst dansk håndbold tiltrækker en masse opmærksomhed i øjeblikket. Jeg er overbevist om, at samarbejdet med 888.dk og de aktiviteter, de ønsker at bidrage med ud over det faktiske partnerskab, kan gøre mændenes liga endnu mere interessant i de kommende år”.

Både 888 og Divisionsforeningen ser frem til den første runde i 888ligaen den 13. og 14. september. Her vil det nye partnerskab se dagens lys for første gang, og 888 vil rulle deres spændende aktiviteter ud for yderligere at booste dansk håndbold.

“Danske herrehåndbold har sjældent været stærkere end lige nu, og vi er meget glade for at have indgået denne aftale. Den danske håndboldliga tiltrækker tusindvis af glade og entusiastiske tilskuere hver uge, og vi ser frem til at skabe engagement gennem vores produkter og konkurrencer eller anden underholdning ved kampene. Vi håber, vi kan gøre oplevelsen omkring kampene endnu bedre og være med til at hæve barren sammen med ligaen og klubberne, ” siger Itai Pazner .

Han fortsætter: “Håndbold er én af de mest populære sportsgrene i Danmark, og med dette samarbejde kan vi bidrage til yderligere fremgang. Ikke kun for de hold, der er repræsenteret i ligaen – vi vil også igangsætte initiativer, det vil være til gavn for fans og de mindre klubber, så vi styrker bredden i dansk håndbold”.

For yderligere oplysninger om aftalen kan du kontakte:

Direktør for Divisionsforeningen Håndbold, Thomas Christensen på: 22 62 90 62 Lars Krøldrup, Help PR på vegne af 888 på: 81 74 06 07

888

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
21 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden