Ny playmaker til TM Tønder
Ny playmaker til TM Tønder
Ny playmaker til TM Tønder
Ny playmaker til TM Tønder

Ny playmaker til TM Tønder

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

Skrevet d. 21. maj 2021 af
Kim Møller
Ny playmaker til TM Tønder

Vi er meget glade for at kunne offentliggøre, at det er lykkes at hente Kristoffer Vestergaard til klubben på en to-årig kontrakt. Kristoffer kommer til TM Tønder Håndbold fra ligaklubben KIF Kolding.

Det er meget tilfredsstillende, at det er lykkes at få tilgang af Kristoffer Vestergaard. Han har været vores førsteprioritet som playmaker til den kommende sæson. Kristoffer Vestergaard har spillet ungdomshåndbold i Trelde og Skanderborg, og i forrige sæson spillede han i Otterup HK, hvor han med 138 scoringer blev klubbens topscorer. I denne sæson spiller han i KIF Kolding, hvor han har spillet samtlige kampe.

Om tilgangen siger cheftræner Michael Wollesen:
”Kristoffer er en utrolig spændende spiller, og jeg er meget glad for, at det er lykkes os at lave en aftale. I sæsonen 19/20 var Kristoffer en af de mest markante profiler i 1.division, og han havde en kæmpe andel i Otterups gode sæson, hvilket bl.a. viste sig med 138 mål i 23 kampe. Derudover havde han også et hav af assists. Dette fik KIF også øjnene op for. Hans rolle i KIF har ikke været så stor i denne sæson, men det vil den blive hos os. Som spiller har Kristoffer de største kompetencer i angrebsdelen. Der sidder et godt håndboldhoved og forståelse på den unge Fredericia knægt. Han spiller med stor fart og kløgt, er dygtig i vurderingsspillet både i spillet 6 mod 6 samt 7 mod 6. Derudover har han et godt stående skud, og er især god på skuddene i midtzonen. Ligeledes vil Kristoffer komme til at spille en vigtig del i vores kontraspil den kommende sæson, hvor han med sin fart og gode overblik vil være med til at gøre os endnu mere competitive i den del.”

Den kommende TMT-spiller glæder sig til at komme til klubben:
“Når man siger Tønder – tænker man på håndbold. Sådan har det altid været for mig. Jeg er kommet utallige gange i Tønderhallerne som ungdomsspiller med min barndomsklub Trelde. Tønder er en klub med ambitioner, en klub med sjæl og en hel fantastisk håndboldkultur. Der dufter altid af håndbold. Det vil jeg gerne prøve at være en del af. Timingen er god. Tønder vil tilbage i toppen af den næstbedste række og snakke med om ligabilletter. Jeg er et sted i min håndboldkarriere, hvor det vil passe godt. Jeg er ung – jeg kommer fra et lærerigt år i KIF Kolding som ligaspiller og er klar til at bære et større ansvar som spiller. Jeg glæder mig meget til at møde holdkammerater, klubfolk og fans.”

Med venlig hilsen
Bestyrelsen, TM Tønder Håndbold Elite A/S

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden