Ny trup indtager Tønderhal 2

Foto: Torben Lund

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal 2, og det tror vi at rigtig mange har glædet sig til. Og det er ikke kun de mange TMT fans, der har glædet sig, næ hele truppen, spillere og trænere glæder sig rigtig meget til debut’en i Tønderhal 2, fredag aften klokken 19.30 og findes der en bedre start på weekenden end en gang tophåndbold i Tønderhal 2. Og som Casper madsen udtrykker det: “Jeg håber derfor drengene er ekstra opsat på at efterlade alt på banen, for at holde de to point i Tønder”.

HC Odense har været en tur nede i 2.division, men fandt lynhurtigt vejen retur til 1.division. HCO tabte den første hjemmekamp mod et stærkt HC Midtjylland, der tilmed tillod sig at gå et gear ned i 2.halvleg. Men det var et HCO der også viste gode elementer, rent angrebsmæssigt. Bl.a. lagde man mærke til tidligere TMT spiller Jacob Lyck, der bankede 12 kasser ind, men også Lars Froholt og Rasmus Levinsen er værd at holde øje med. Casper Madsen har desuden øje for deres 7-6 spil og 5-1 forsvar: “Vi har gjort alt for at forberede os bedst muligt. Vi har blandt andet kigget på deres 5-1-forsvar samt deres 7-6-spil. Kan vi få løst disse opgaver, så tror jeg vi er kommet rigtig langt”.

TM Tønder viste muskler i den første opgave i Hjørring og vi håber at succes’en tages med i Tønderhal 2 på fredag. Holdet lignede ikke et hold der er ved at blive spillet sammen, på mange punkter så vi faktisk ud som havde vi spillet sammen i mange år. Hårdt arbejde til træning og et godt træningskamp program har lønnet sig og holdet ser ud til at være nået længere end, hvad al fornuft kunne have forestillet sig. Der er ingen tvivl om at spillerne kommer til at mærke et stort pres, for de vil virkelig gerne vise sig flot frem for hjemmepublikummet, og med en flot opbakning, skal det nok lykkes at få spillerne til at nyde momentet og spille op til deres bedste, så de to point kan blive i Tønder.

Så HUSK, at stemple ind i den legendariske Tønderhal 2, Fredag klokken 19.30 – Sammen er vi stærke.